In jur de 15.000 de manifestanti au marsaluit in Capitala impotriva proiectului Rosia Montana: "Lacomia voastra trezeste Romania noastra!"

luni, 23 septembrie 2013

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul "Uniti Salvam". Traseul pe care se marsaluieste in Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt circa 5000 de protestatari.

Ora 0.15 Protestul se stinge. La aceasta ora mai sunt circa 200 de persoane pe Bulevardul Elisabeta.
Ora 0.05 Rondul de la Universitate s-a eliberat complet, cirulatia s-a reluat.
Ora 23.48 La aceasta ora mai protesteaza in jur de 1.000 de persoane, majoritatea spre Bulevardul Elisabeta.
Ora 23.18 In jur de 15.000 de manifestanti au protestat duminica seara in Capitala (sursa: Mediafax).
Ora 23.15 In rond si pe Bulevardul Elisabeta sunt cateva mii de protestatari, insa numarul lor incepe sa scada. Din ce in ce mai multe grupuri se retrag la metrou.
Ora 23.08 Multimea a intrat in rond si s-a deplasat pe Bulevardul Elisabeta pana in zona strazii Academiei, acolo unde se opreste. Intreaga zona pe Bulevardul Elisabeta pana la strada Academiei e ocupata de protestatari, la fel si rondul. Traficul in centrul Capitalei este complet blocat.
Ora 22.51 Rondul de la Universitate este blocat de motociclisti. Coloana de manifestanti ajunge in curand in Piata Universitatii.
Ora 22.40 Multimea a ajuns la Piata Pache Protopopescu si s-a oprit pentru cateva minute, pentru a incerca sa faca o numaratoare. S-a plecat insa in continuare pe Calea Mosilor.
Ora 22.30 Coloana a ajuns la Foisorul de Foc.
Ora 22.20 Antena 3 are o masina albastra nemarcata cu logo. Intrebati de catre protestatarii care i-au blocat emisia cu o pancarta cu Rosia Montana de la ce televiziune sunt , cei de la A3 au raspuns fie "TVR Cultural", fie "Sanatatea TV". Ulterior au confirmat ca sunt de la A3 pentru reporterul HotNews, cand a prezentat legitimatia de presa.
-------------------------------------------------
Ora 19.10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: "Lacomia voastra trezeste Romania noastra!"
de Red. stiri HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe