Referendum pentru demiterea S.P.A.G.A.R.-ului Emilian Francu!

vineri, 20 septembrie 2013

Emilian Francu, acest S.P.A.G.A.R. (Senzational Primar As al Gargarii cu Apa Rece) fara egal, manifesta un tupeu fantastic si ii crede IDIOTI pe toti locuitorii orasului Ramnicu Valcea. Proaspat iesit de la INCHISOARE, Francu da dovada ca nu are pic de demnitate si onoare in vine (ce sa mai vorbim de  „instalatii“!) si ne spune printr-un comunicat de presa, scris intr-o deplina BETIE a cuvintelor fara noima, ca se intoarce in functia de primar al Ramnicului. Pe scurt: Emilian Francu, primarul municipiului Ramnicu Valcea, a fost CONDAMNAT CU SUSPENDARE LA 4 ANI DE INCHISOARE PENTRU LUARE DE MITA si eliberat zilele trecute din arest. Chiar si intr-o tara bananiera, primarii aflati in astfel de situatii ISI DAU IMEDIAT DEMISIA din functia publica. Francu e prea mandru sa procedeze astfel. Ambitia nemasurata si FOAMEA DE BANI il vor duce la PIERZANIE. In ceea ce ma priveste, Francu poate sa fie primarul prostilor si al oamenilor fara coloana vertebrala! Eu sunt un cetatean al municipiului Ramnicu Valcea FARA PRIMAR! La fel ca multi, FOARTE MULTI locuitori ai Ramnicului.

Impreuna cu mai multi ziaristi valceni, sustinuti de mii de locuitori ai municipiului, vom demara o ampla actiune pentru strangerea de semnaturi pentru organizarea unui REFERENDUM PENTRU DMITEREA PRIMARULUI S.P.A.G.A.R.

(Tiberiu Pirnau)

Cititi si va cruciti ce ne transmite Francu la intoarcerea sa de la reeducare:

 

 

COMUNICAT

 

După cum bine ştiţi, procesul în care am fost acuzat, pe nedrept, s-a finalizat pe fond, la prima instanţă – Tribunalul Bucureşti, urmând celelalte etape: la Curtea de Apel şi apoi, probabil, la Curtea Supremă. S-a pronunţat o primă sentinţă, pe care o respect, exprimându-mi, în acelaşi timp, încrederea totală pe care o am în Justiţie. Voi încerca să îmi demonstrez, în continuare, NEVINOVĂŢIA şi să conving că tot ceea ce am vrut, prin demersul meu, a fost să aduc fonduri pentru comunitate, pentru o sărbătoare importantă a acesteia.

Îmi cer, încă o dată, iertare pentru întreg disconfortul creat oraşului şi cetăţenilor săi. Mulţumesc, pe această cale, tuturor celor care au avut şi au încredere în mine. Nu voi demisiona din funcţia de primar pentru că asta ar însemna, în primul rând, să-i dezamăgesc şi promit că proiectele pentru care m-au votat vor merge mai departe. Mulţumesc, de asemenea, echipei de la Primărie, viceprimarilor Gigi Ion Matei, Eduard Vîrlan şi Gheorghe Ioniţă, care au continuat proiectele demarate de mine, în perioada în care am lipsit.

Îi asigur pe toţi râmnicenii că Primăria municipiului şi Primarul ales de ei le vor fi alături pe mai departe şi că, împreună, vom încerca să găsim soluţiile pentru a face din Râmnicul nostru un oraş minunat.

 

Emilian FRÂNCU

Primarul municipiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Referendum pentru demiterea S.P.A.G.A.R.-ului Emilian Francu!”

  1. Pe timpul cand faceam acel pis de jurnalism in Ramnic se intamplau fapte ciudate. Dar niciodata atat de ciudate precum cazul acestui reprezentant PNL, partid despre care am spus totdeauna ca si-a incheiat asa zisul rol de "partid istoric". Capitalismul promovat de acest partid este in definitiv imaginea falimentului suprem al societilor de acest tip. Francu este reprezentantul acestui partid construit dupa chipul si infatisarea acestei ideologii absolut nesimtite. Iata-l pe noul "Berlusconi" de Ramnic. Acest individ ma face sa-mi fie rusine ca apartin acestui judet si ca am calcat strazile acestui oras. El este intruchiparea suprema a nesimtirii liberale. Nu am epitete , comparatii sau alte forme si mijloace de a defini pe domnul Francu....Si sunt asa de departe de casa.....

  2. ce naiba asta nu-i primar nu are pic de prstanta-n el iar despre demnitate doar la DEX...si nu uitati nu oricine a lucrat sef la telefoane pana-n 89.Oricum avem o echipa la primarie de tot rasul...L-am vazut la miezul noptii dintre ani,a ogit cam 7 minute(fara sens si continut) dar nu a auzit huiduielile firesti,sau aude ce vrea...nu a spus nimic,sau poate nu am inteles eu...preocupat de vinul fiert cu care ne obisnui-se alt primar sa-l ofere...

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe