Poliţistul violator din Laloşu, scos basma curată de Justiţie şi Poliţie

vineri, 20 septembrie 2013

Comunicat de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea

        Având în vedere articolele apărute în mass-media referitoare la o minoră de 14 ani din comuna Laloşu cu privire la care s-au sesizat infracţiuni la viaţa sexuală, aceasta fiind victima, vă comunicăm următoarele:

La data de 06 septembrie a.c., Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a dispus neînceperea urmăririi penale faţă de poliţistul din comuna Laloşu care fusese acuzat de relaţii sexuale cu o minoră, conform art. 10 litera c din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a stabilit că fapta nu a fost săvârşită de către acesta.

Stirea publicata de Ziarul de Valcea:

Caz incredibil la Lalosu: Minoră violată de tată şi abuzată sexual de poliţistul care ancheta cazul

 

O fetiţă de 14 ani, din Judeţul Vâlcea, a povestit că a fost violată de mai multe ori de tatăl său. Ororile nu s-au oprit aici. Poliţistul care ar fi trebuit să ancheteze cazul ar fi abuzat-o şi el pe copila căreia i-a făcut mai multe cadouri scumpe şi i-a promis că o va lua de soţie atunci când va fi majoră, potrivit România

 O tânără de 14 ani din judeţul Vâlcea îşi acuză tatăl de viol, după doi ani de abuz sexual. Ea a decis să povestească totul familiei şefului de post din comuna Laloşul, în momentul în care mama şi-a manifestat dorinţa de a o creşte în continuare, după ce a abandonat-o la naştere. Şeful de post, la rândul său, a păstrat tăcerea, deoarece avea şi un interes, susţine tutorele fetei. Acesta întreţinea relaţii intime cu minora de 14 ani de mai bine de trei luni.
 Cadouri scumpe şi promisiunea că o va creşte până la vârsta de 18 ani, când o va lua şi de soţie, au fost argumente suficiente ca fata să tacă din nou. În momentul în care scandalul a izbucnit, soţia şefului de post a obligat-o pe fată să îşi facă spălături vaginale şi să facă un test de sarcină chiar înainte de examenul ginecologic cerut de instanţă. Pe baza probelor medico-legale tribunalul Vâlcea a hotărât că fata nu mai este virgină, dar că este prea târziu pentru a se constata dacă a fost sau nu violată. Şeful de post şi tatăl vitreg au scăpat astfel de urmărirea penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Poliţistul violator din Laloşu, scos basma curată de Justiţie şi Poliţie”

  1. Daca minora abuzata spune adevarul privitor la faptele savirsite de politistul din comuna este foarte grav.. Daca insasi politistul incalca legea prin exemplul sau, atunci cine mai respecta legea?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe