Sparle si soparle, 19.09.2013

joi, 19 septembrie 2013

• Pensionarul pe caz de boală, Iustin Predescu, paraşutat de Ion Cîlea în fotoliul de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la CET Govora are grave probleme la... declaraţia de avere. Predescu a scris în declaraţia de avere că la adresa din strada ostroveni, nr. 3..., Râmnicu Vâlcea deţine doar un garaj şi un foişor. O minciună sfruntată, mare cât vila care se află în faţa foişorului! Şopârlica noastră curioasă din fire s-a deplasat în zonă şi la adresa menţionată mai sus a putut să fotografieze o vilă de toată frumuseţea. Inspectorii de la Agenţia Naţională de Integritate au fost deja sesizaţi şi au demarat o anchetă amănunţită pe această temă. Chiar aşa, domnule expert contabil, de ce aţi omis să vă treceţi casa în care locuiţi în declaraţia de avere?

• Acelaşi individ este nelipsit de la CET Govora în ultima perioadă unde i s-a pus la dispoziţie un birou luxos. Ipochimenul este prieten la cataramă cu penibila copie a lui Mihai Bălan, care s-a transformat mai nou în şoferul personal al lui Predescu.

• La ultima şedinţă de Consiliu de Administraţie a CET-ului, Cruela de la Consiliul Judeţean s-a răţoit la liderii de sindicat, pe care, mai era puţin, şi îi lua şi la palme. Isterica doamnă a ţipat din toţi rărunchii: „De unde să dăm majorări salariale la muncitori, nu vedeţi că ne aflăm în pragul insolvenţei?“ Da, situaţia este atât de critică, încât Cruela încasează anual zeci de mii de euro prin intermediul unor firme care lucrează cu CET-ul. Ciocul mic şi joc de glezne!

• Primarului condamnat la închisoare Emilian Frâncu i-a fost teribil de dor la închisoare de drăgălaşul său amic de prostioare (afaceristic vorbind, nu vă gândiţi la altceva!) Eugen Scarlat, fostul director de la Gaze. Prietenii ştiu de ce! Upss, a căzut săpunul...

• Site-ul wowbiz.ro a scris recent că Bobita Catusanu, liderul trupei Antract, a dezvaluit pe contul sau de Facebook episodul in care fiul sau cel mic, Rares, a fost victima unui maidanez. "Si fiul meu cel mic Rares a fost muscat din senin pe 12 iunie de un caine maidanez in fata scolii nr 1 din Rm. Valcea imediat dupa ce a coborat din masina sotiei mele sa intre in scoala. Dupa ce a fost muscat am fost cu el la spital unde a urmat o schema de vaccinuri ce s-au desfasurat pe o perioada de o luna de zile. Dupa tragedia ce a avut loc zilele trecute, aproape ca ma consider un norocos ca in apropierea copilului meu se afla un domn care a sarit in ajutorul lui si urmarile au fost doar o muscatura de picior si ulterior disconfortul unor intepaturi de ac. Avand in vedere faptul ca acel caine facea parte dintr-o haita de 6 caini ma gandesc ingrozit ce s-ar fi intamplat daca nu era nimeni sa sara in ajutorul copilului meu. Sunt un iubitor de animale, dovada faptul ca avem in casa un Coker auriu pe care il iubesc enorm de mult, insa trebuie gasita urgent o solutie pentru cainii fara stapan care pun in pericol viata noastra si a copiilor nostri. ..", a scris Bobita pe reteaua de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe