Dezastru ecologic în satul Sălişte din Malaia, provocat de baronul local Florin Ganea

luni, 16 septembrie 2013

În complicitate cu Ion Marinescu, preşedintele Obştei Sălişte!

Obştea Sălişte, de pe Valea Lotrului, condusă de Ion Marinescu, fost director Oficiul de Cadastru Vâlcea, a provocat un adevărat DEZASTRU ECOLOGIC în satul Sălişte din comuna Malaia. A fost contaminată apa prin exploatările excesive de păduri. De asemenea, prin dinamitarea munţilor au fost declanşate adevărate alunecări de teren.

Preşedintele Obştei Sălişte este dirijat din umbră de vărul său, Florin Ganea, un adevărat BARON LOCAL, patron al firmei de exploatare SC LOVSA SRL. Obştea încearcă acum să preia şi păstrăvăria locală Sălişte de la filiala de stat, pasul următor fiind predarea către Ganea. Trebuie spus că Florin Ganea a încercat în trecut să-şi facă o minipăstrăvărie lângă Valea Sasa, erodată de viituri, cauzate de dinamitarea munţilor pentru exploatarea de piatră, dar încercarea a dat greş din cauza apei mocirloase.

Acest Florin Ganea guvernează fără ruşine pădurile din Sălişte, în complicitate cu Obştea, băgând turmele de capre prin plantaţii, prin vegetaţia abia răsărită, chiar şi prin curţile oamenilor, provocandu-le tot felul de daune. Ocolul obscur privat Sălişte, format numai din Obştea Sălişte, asistă la toate aceste abuzuri fără să crâcnească. Poliţia şi Garda de Mediu trebuie să intervină de urgenţă în acest caz, cu măsuri ferme care să STOPEZE DEZASTRUL ECOLOGIC din satul Sălişte! Sute de fotografii şi înregistrări video confirmă cele scrise mai sus. Vom pune aceste dovezi la dispoziţia autorităţilor judeţene şi naţionale. Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe