Șpârle și șopârle – 16 septembrie 2013

duminică, 15 septembrie 2013

• Mult prea neexperimentatul viceprimar al Râmnicului, Eduard Vârlan, poate candida cu succes la titlul de cel mai slab viceprimar al oraşului. Omul stă toată ziua în birou şi taie frunze la câini, aşteptând probabil noi ordine de la patronul său spiritual, Dumitru Crăciunescu. Pentru că, dacă nu ştiaţi, vă spunem noi că „baronul cărnii” Crăciunescu are două „săgeţi” în consiliul local care îi execută orbeşte dorinţele: viceprimarul Eduard Vârlan şi consilierul local PSD Marin Olteanu. Oare de ce a plecat Eduard Vârlan de la un salariu gras de 50 milioane lei vechi pe lună (ca director al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Vâlcea) pentru a veni la o leafă de viceprimar de sub 20 milioane lei vechi? Cei care vor să afle răspunsul se pot duce direct la patronul firmei Diana SRL, Mitică Crăciunescu!

• Puţini vâlceni ştiu că Radu Renga, fostul prefect de Vâlcea, a ajuns încă din luna mai 2102 să stea în fruntea bucatelor... de la Prefectura Vaslui. Pe vremea guvernării Emil Boc, omul număra gropile din drumurile din judeţul Vaslui, din calitatea de inspector guvernamental, însă imediat ce a fost instalat Guvernul Ponta I, Renga a fost „uns” în funcţia de prefect. Oricum, în iarna care a trecut, prefectul Renga era pe punctul de a-şi pierde funcţia, întrucât a gestionat extrem de prost evenimentele tragice produse în Vaslui, în urma inundaţiilor şi ninsorilor abundente.

• Baronul chimic Constantin Roibu a fost văzut duminică seara în Sala Sporturilor din Baia Mare, asistând la succesul handbalistelor de la HCM din localitate împotriva echipei daneze Team Tvis Holstebro. Omul este şomer cu acte-n regulă, astfel că are timp berechet să colinde ţara şi lumea, însă la Baia Mare se aude că a fost în „vizită” la o fostă handbalistă de la clubul Oltchim.

• Într-o emisiune pe postul VTV musiu Gheorghe Ioniţă - membru în AGA APAVIL afirma că PNL nu doreşte să umble la vechea organigramă, dar ne întrebăm noi cum de nu a văzut acest distins domn în ambele variante de organigrame propuse  de colegii săi de partid  noile posturi de directori impuse în structura societatii? Directorii propuşi de PNL sunt: Eugen Armăşoiu - director tehnic şi Nicolae Bolovan - director economic. Nici unul dintre cei doi nu  a lucrat vreodată în domeniul apei - doar dacă firma de Roţi Auto Drăgăşani şi Garda Financiară se ocupau şi cu distribuţia apei! De fapt, ce mai contează când tot PNL a "plantat " în fruntea CA APAVIL un om de "valoare " şi anume pe Lucian Tănăsescu care a fost concediat de la ADI APA Vâlcea pe motive disciplinare!

• Trezorierul PSD Vâlcea, Iustin Predescu, născut în 6 octombrie 1954, este sărac – „lipit pământului“ şi de aceea a fost numit de prietenul său Ion Cîlea, preşedinte al Consiliului de Administraţie de la CET Govora. Ipochimenul Predescu are în proprietate:  12 terenuri situate  în extra şi intravilanul judeţului Vâlcea, 3 case locuit în Râmnicu Vâlcea (str. Ostroveni, nr. 3...), Pesceana şi Malaia şi venituri de zeci de mii de euro. Îi vom monitoriza trezorierului pesedist, cu maximă atenţie, mişcările din curtea CET-ului. Inclusiv şedinţa de luni, 16 septembrie, la care vor participa şi liderii de sindicat de la CET plus preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe