Deputatul Constantin Rădulescu consideră că primarii merită mai mult

joi, 12 septembrie 2013

Asistam in aceste zile la cateva discutii extrem de interesante care se poarta pe marginea majorarii indemnizatiilor pe care primarii le primesc pe timpul mandatului. Deputatul valcean Constantin Radulescu isi exprima satisfactia pentru faptul ca Guvernul Romaniei a luat in serios aceasta problema si ca intentioneaza marirea salariilor primarilor. „Vreau sa va spun ca in luna martie a acestui an, am adresat domnului Prim- ministru Victor Ponta o scrisoare in care i-am solicitat sa analizeze posibilitatea mariri salariilor primarilor in actualul exercitiu bugetar sau la una dintre rectificari. Am insistat foarte mult pe majorarea in prima faza a salariilor primarilor de comune. Primarii fie ca sunt de municipii, orase, dar mai ales de comune, au ramas cu niste salarii extrem de mici in comparatie cu munca si responsabilitatea pe care o detin. Chiar daca sunt cazuri in care unii functionari din primarie castiga mai mult ca primarii si salariile personalului primariilor de comune trebuiesc analizate si indexate astfel incat acestea sa corespunda normelor, dar mai ales cerintelor conforme cu responsabilitatea pe care o antreneaza functia ocupata.

Marturisesc ca solicitarea mea catre Primul-ministru isi avea in luna martie a acestui an izvorul in randul primarilor din judetul Valcea cu care am discutat” a declarat deputatul Constantin Radulescu.

 Deputatul PSD s-a aflat în mai multe localităţi din judeţul Vâlcea

La sfarsitul saptamanii trecute, deputatul PSD Constantin Radulescu s-a aflat in mai multe localitati din judetul Valcea. Astfel ,in cursul zilei de duminica 08.09.2013 deputatul valcean si Presedinte Executiv al PSD Valcea s-a deplasat in localitatile Barbatesti, Costesti, Fartatesti. „Duminica, in zi de mare sarbatoare a Nasterii Maicii Domnului, am fost in mai multe localitati la invitatia prietenilor si colegilor mei din partid. L-am felicitat si il felicit si acum pe primarul Constantin Banacu de la Barbatesti pentru faptul ca in fiecare an  reuseste sa organizeze in conditii excelente Braul de aur. Este o zi speciala pe care Administratia Comunei Barbatesti o pregateste frumos pentru toti locuitorii comunei. La Costesti, unde ma simt acasa, am mers atat in targul specific acestei zile, dar si la Biserica de sub par situata in Satul Bistrita, pentru ca a fost si zi de hram. Frumosi oameni si frumoase locuri. Primarul Tomita Pestereanu si comunitatea, au reusit sa transforme cu totul acest asezamant bisericesc, unde am gasit aproape 200 de oameni veniti sa se inchine in zi de mare sarbatoare pentru crestinatate, pentru noi toti. Sub par am stat impreuna si cu senatorul Laurentiu Coca, fiu al comunei Costesti. În dupa-amiaza zilei de duminica am ajuns la Fartatesti unde într-un stil mare,, cetatenii comunei au fost invitati la Sarbatoarea Zilelor Localitatii. Si de aceasta data, primarul si prietenul meu Nicolae Voicescu, a organizat ireprosabil manifestarile, iar eu am profitat de ocazie sa-i urez La multi ani pentru ca domnul primar, a implinit duminica o frumoasa varsta. Am intalnit aici alaturi de cetatenii comunei, vechi prieteni din zona de sud a judetului, parlamentari (Dan Mazilu si Laurentiu Coca), consilieri judeteni precum prietenul meu Marin Victor, primari din zona de sud, dar si colegi de la organizatia de tineret precum prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene de Tineret Marius Geica. Am lasat pe final sa va spun cateva impresii din comuna Mihaesti, de la mine de acasa, pentru ca la ora 14.00 la invitatia primarului si a domnului profesor Constantin Alexandrescu, am fost prezent la festivitatea de premiere a unui Concurs International de Orientare Turistica!”, a declarat deputatul Constantin Radulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe