Violatorii din Drăgăşani au fost prinşi

miercuri, 27 februarie 2013

Violatorii din Drăgăşani au fost prinşi

În data de 22 februarie a.c., poliţiştii Poliţiei municipiului Drăgăşani au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei infracţiuni de viol, săvârşită de trei tineri, cunoscuţi de către victimă doar după poreclă.

În baza sesizării, au fost efectuate verificări şi investigaţii de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, fiind identificaţi M. Mihai, de 18 ani, S. Robert, în vârstă de 20 ani şi P. Dumitru, de 21 ani, toţi din mun. Drăgăşani, ca fiind prezumtivii autori ai violului comis în seara zilei de 19 februarie a.c.

Din primele cercetări s-a stabilit că fapta a fost săvârşită într-un imobil ce aparţinea lui M. Mihai, iar un al patrulea tânăr, Florian D., de 22 de ani, din municipiul Drăgăşani, este suspectat de participarea la comiterea infracţiunii în calitate de complice.

Ieri, 26 februarie a.c., poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere faţă de cei patru în vederea reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, cu propunere de arestare preventivă.

În prezent cei patru sunt încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe