Intr-o secunda neagra cinci tineri din Valcea s-au aliniat in fata mortii. Au pierit toti intr-un accident infiorator, produs la intrarea in Calimanesti.

luni, 25 februarie 2013

Prietenii tinerilor care au murit în groaznicul accident de la Călimăneşti: “Trebuia sa te opresc aseara langa mine, sa nu te las sa pleci ... te-am luat in brate, te-am pupat si nu stiam ca e pentru ultima data .... Nu te voi uita niciodata!ÔÇ£

Intr-o secunda neagra cinci tineri din Valcea s-au aliniat in fata mortii. Au pierit toti intr-un accident infiorator, produs la intrarea in Calimanesti.

Aveau intre 19 si 27 de ani si se indreptau spre casa cand, cel mai probabil din cauza ploii, soferul n-a mai stapanit volanul si a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o duba.

In aceasta din urma se aflau 3 persoane, printre care si rapperul Grasu XXL.
Artistul s-a ales cu cateva rani usoare, dar viata lui nu a fost pusa in pericol. Din pacate, tinerii din prima masina au murit pana sa ajunga ambulanta.

A fost ultima cursa pentru cei cinci tineri. Niciunul nu a scapat din ghearele mortii.
Constantin, cel care se afla la volan, scria pe un site de socializare cat de mult trebuie pretuita fiecare secunda:"Pierzi ani din viata si la moarte cersesti o clipa".
Stabilit in Londra, venise in tara pentru vacanta.

Impreuna cu el au murit si fratii Laura si Razvan, de 19 si 22 de ani.
Cu putin timp in urma, Razvan scria cat de mult tine la sora lui: "Ea e cea care ma intelege, cea care imi spune daca e bine sau rau in tot ceea ce fac eu. De aceea o iubesc!".

Odata cu ei a pierit si alti doi tineri aflati in masina: Octavian si Ioana. Socati de vestea mortii, prietenii le-au lasat mesaje de adio pe paginile de socializare: "Nici acum nu imi vine sa cred ca ai plecat de langa noi. Trebuia sa te opresc aseara langa mine, sa nu te las sa pleci ... te-am luat in brate, te-am pupat si nu stiam ca e pentru ultima data .... Nu te voi uita niciodata!"

Cei cinci tineri se intorceau din Ramnicu Valcea de la o petrecere. Mai aveau doar cativa kilometri pana acasa, cand la intrarea in Calimanesti s-a petrecut nenorocirea.
In duba care circula regulamentar se aflau trei persoane, printre care si cunoscutul rapper Grasu XXL, care a ajuns la spital plin de sange, cu capul spart.
"Sunt bine! Sunt bine, dormeam, nu stiu ce s-a intamplat", a spus artistul.
Toti cei din duba au ajuns la spital, dar dupa ce i-au examinat medicii i-au lasat sa plece acasa, pentru ca ranile nu le puneau vietile in pericol. (www.protv.ro)

Link stire:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe