Elena Udrea, maraton de dans după miezul nopţii, la nunta lui Cosmin Constantinescu

duminică, 24 februarie 2013

Elena Udrea, maraton de dans după miezul nopţii, la nunta lui Cosmin Constantinescu

Frumoasa nuntă a lui Cosmin Constantinescu, fost viceprimar la Rm. Vâlcea, mi-a dat prilejul să mă conving, o dată în plus, că pentru a fi plitician trebuie să-ţi placă băile de mulţime.

Cine crede că baia de mul╚øime e doar un prilej de a te răsfă╚øa în admira╚øia publicului se în╚Öeală. Omul politic trebuie să fie capabil să întoarcă oamenilor aten╚øia cu care ace╚Ötia îl înconjoară.┬á

╚ÿi nu e uşor.

Este ceea ce a făcut Elena Udrea, invitată la această nuntă de naş, deputatul PDL Romeo Rădulescu.

Elena Udrea a apărut aproape de miezul nop╚øii ╚Öi, după ce s-a fotografiat cu zeci de persoane, a dansat cu to╚øi cei care au invitat-o, într-un maraton de trei ore.

Romeo Rădulescu, na╚Öul, Cosmin Constantinescu, mirele, Samuil Vâlcu, fost deputat PDL, Romulus Bulacu, fost vicepre╚Öedinte al CJ Vâlcea, Mircia Gutău, fost primar al municipiului capitală de jude╚ø, ╚ÿtefan Prală, fost director general al Hidroserv, to╚øi au dorit să o aibă pe dna Udrea parteneră pe ring ╚Öi to╚øi au reu╚Öit.

Iar dna Udrea, indiferent de cum o văd mul╚øi români, a fost modestă, decentă, comunicativă, elegantă, frumoasă, specială.

La nuntă s-a discutat intens despre ╚Öansele Elenei Udrea de a deveni pre╚Öedinte al PDL, dar ╚Öi despre disputa locală pentru ╚Öefia partidului între Romeo Rădulescu ╚Öi Romulus Bulacu.

Asta nu înseamnă că nunta a fost unaÔǪpolitică. Din contra, a fost o nuntă mare, frumoasă, cu o muzică de calitate, cu invita╚øi, de asemenea, de calitate.

Elena Udrea s-a retras, a╚Öa cum a sosit, adică discret, aproape de ora 3 diminea╚øa, dar petrecerea a continuat până în zori. (Criterii.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe