Bărbatul suspectat că sustrăgea sume de bani din biserici a fost reţinut

duminică, 24 februarie 2013

Bărbatul suspectat că sustrăgea sume de bani din biserici a fost reţinut

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii PP Lăpuşata au fost sesizaţi telefonic de către un preot cu privire la faptul că autori necunoscuţi au pătruns în incinta unei biserici din localitate cu intenţia de a sustrage bunuri.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că nu au fost sustrase bunuri sau valori, însă în imobil există urme de răvăşire şi căutare.

Ca urmare a aspectelor sesizate, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Lăpuşata şi cei din cadrul Postului de Poliţie au desfăşurat activităţi specifice şi au reuşit identificarea prezumtivului autor în persoana lui I. Dumitru, de 52 de ani, din comuna Gîrliciu, jud. Constanţa, cunoscut pentru comiterea unor astfel de fapte.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că bărbatul este principalul suspect de comiterea altor 4 furturi săvârşite în nopţile de 19/20 şi 20/21 februarie a.c. din patru lăcaşe de cult din comunele Lăpuşata şi Cernişoara, unde a pătruns prin efracţie şi a sustras sume de bani.

În urma activităţilor de urmărire penală desfăşurate, faţă de I. Dumitru s-a luat măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe