Mihai Bălan a prezentat raportul cu privire la Salvarea Oltchim

miercuri, 20 februarie 2013

Mihai Bălan a prezentat raportul cu privire la Salvarea Oltchim

O echipă de specialişti coordonată de directorul general al Oltchim Mihai Bălan a încheiat miercuri redactarea unui raport cu privire la ajutorul de salvgardare care va fi înaintat Ministerului Economiei. La rândul său, Varujan Vosganian va înainta acest raport către Comisia Europeană.

Vosganian a fost la Bruxelles, la întâlnirea cu vicepre╚Öedintele Almunia, de unde s-a întors cu un set de întrebări cu privire la Oltchim.

Raportul conducerii combinatului răspunde tocmai acestor întrebări ╚Öi este de estimat că ajutorul de salvgardare poate fi ob╚øinut în câteva săptămâni.

De precizat că raportul cuprinde toate elementele restructurării care va avea loc la Oltchim, inclusiv plata salariilor compensatorii pentru circa o mie de angaja╚øi care vor fi disponibiliza╚øi.

Raportul este totodată unul optimist, estimând o redresare a Oltchim într-un interval de timp cuprins între ╚Öase luni ╚Öi un an.

După opinia noastră, mo╚øiunea PDL pe tema Oltchim trebuie oprită, pe considerentul că în toată această perioadă s-a lucrat la raportul care motivează ajutorul de stat.

(Criterii)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe