Sparle si soparle 18 februarie 2013

duminică, 17 februarie 2013

Sparle si soparle 18 februarie 2013

• Există în Vâlcea un individ pe numele lui Cornel Barbu, care se foloseşte fără nici un fel de jenă de numele guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, cu care spune că se află în relaţii de prietenie şi chiar de rudenie. Acesta îi creează reale deservicii guvernatorului prin implicarea în tot felul de afaceri cu iz penal. Cornel Barbu, aflat în criză de lichidităţi, presează acum anumiţi oameni de afaceri din Vâlcea să-i cumpere un restaurant aflat la Km7 şi un teren situat în Râmnicu Vâlcea. Afaceriştii i-au dat cu flit lui Brabu iar acesta, imediat, s-a apucat să-i denigreze. Mister Barbu, mai bine ai face ciocul mic şi ţi-ai îndrepta atenţia spre trecutul societăţii HCS Comptrans SRL cu sediul în Aleea Castanilor din Râmnicu-Vâlcea!

• Baronul chimic Constantin Roibu a încercat să participe neinvitat la şedinţa de sâmbătă, 16 februarie, de la Consiliul Judeţean Vâlcea, care a avut ca temă: salvarea Oltchim. La întâlnirea respectivă au participat preşedintele CJ, Ion Cîlea, prefectul Mircea Nadolu, directorul general interimar de la Oltchim, Mihai Bălan, cuplul ce tinde a deveni comic prin comportament, ţinută şi lipsă de idei viabile ÔÇô Constantin Lepădat şi Ludovic Zelici ÔÇô directori la CET Govora, Corneliu Cernev, liderul de sindicat de la combinat, primarul Emilian Frâncu, plus mai mulţi parlamentari vâlceni.

În timpul discuţiilor, hodoronc-tronc, deputatul liberal Traian Dobrinescu, susţinut din toţi rărunchii de edilul Frâncu, a spus că ar fi bine să participe la întâlnire şi fostul director de la Oltchim. Bineînţeles că lui Roibu, aflat “ca din întâmplareÔÇ£ pe coridorul instituţiei, i s-a trântit uşa în nas, cei mai mulţi dintre participanţi nesusţinând propunerea trăznită a celor doi liberali. Chiar aşa, ce ar mai fi putut să spună distrugătorul Oltchimului, ce planuri faraonice să mai expună? Oficialii vâlceni au stabilit cu această ocazie cu ce mesaj să meargă la Ministerul Economiei, luni, 18 februarie.

• Regele Soare a tunat şi a fulgerat, cătrănit pe Șopârlică. Supărarea i-a trecut repede, fiind consolat de tinerele subordonate S.A.M. şi M.A. Deh, când trei oameni se iubesc, nu contează... ştiţi voi ce...

• Schimbarea de la nivelul conducerii Cartel Alfa Vâlcea se vede astăzi cu ochiul liber: mult mai tânărul Ilie Păunescu a decis să pună piciorul în prag şi să modernizeze clădirea sindicatelor de lângă Policlinica cu Plată. Este o măsură bună a lui Păunescu şi care îi pune într-o lumină nevaforabilă pe mai bătrânii sindicalişti Constantin Pîrvu şi Aurel Popescu, cei doi preferând să supravieţuiască zeci de ani într-o clădire insalubră.

• “Săgeata” ministrului Mediului, pe numele său de scenă Robert Dinţoi, a copiat fidel formatul site-ului “Jurnal Vâlcean” la pagina de web a “ziarului” său citit de doar doi boşorogi - “Vocea Dâmboviţei”. Nu este nici o coincidenţă pentru că acest Dinţoi a trecut câteva luni de zile şi pe la “Jurnal Vâlcean”, înainte de a ajunge la publicaţia patronată de Rovana Plumb, deputat PSD de Dâmboviţa.

• Prin autorizaţia de desfiinţare nr. 4 din 1 februarie, primarul Emilian Frâncu a aprobat demolarea Pieţei Centrale, compusă din piaţa agroalimentară, grup sanitar, piaţă nealimentară, etc.

• Actuala conducere a Oltchim a făcut eforturi supraomeneşti pentru a mai repara din ilegalităţile (la propriu) fostei conduceri, în frunte cu Roibu-Împărat. În acest sens, s-au făcut demersuri la Primăria Râmnicului pentru obţinerea autorizaţiei de construire pentru intrare în legalitate a construcţiei “Centrală termică - Cazan cas 03”, la obiectivul de invesiţii “Utilizare hidrogen excedentar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe