Senatorul Cotescu se implică în construirea de noi locuinţe sociale

duminică, 17 februarie 2013

Senatorul Cotescu se implică în construirea de noi locuinţe sociale

Liberalul Adranel Cotescu confirma sloganul din campanie «  in primul rand, fapte » si si-a inceput mandatul ca un parlamentar activ, implicat in procesul legislativ si prezent in colegiul sau. Saptamana trecuta au fost finalizate lucrarile de amenajare ale cabinetelor parlamentare situate pe strada Carol I, in incinta sediului PNL Valcea iar senatorul a putut a incepe audientele cu cetatenii.

«  Este adevarat ca, pana acum, sediul fiind in renovari, nu am avut posibilitatea unui cadru oficial pentru a interactiona cu valcenii, dar asta nu inseamna ca acestea au lipsit. Saptamanal, de cand am inceput mandatul, eu am fost in judet, am comunicat cu cetatenii si am preluat problemele acestora. Sunt foarte multe chestiuni care mi-au fost ridicate, unele de interes particular, altele, din contra, de interes colectiv. O astfel de problema este si cea a locuintelor sociale.

In aceasta privinta, pot sa va spun ca Primaria Municipiului Ramnicu-Valcea deja are in vedere construirea unui alt bloc de locuinte sociale. In acest domeniu pot spune ca implicarea mea este mai mult decat cea a unui parlamentar, eu fiind si expert tehnic in constructii ; avem in vedere posibilitatea construirii de locuinte sociale pe amplasamentul unitatii de la Vladesti si analizam daca, din punct de vedere tehnic, aceasta constructie corespunde proiectului nostru. », a declarat parlamentarul valcean. Programul de audiente al senatorului Cotescu este vinerea, de la 10-14, in restul zilelor sfarsitului de saptamana, acesta fiind in teritoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe