Primarul Frâncu trasează sarcini în stil... comunist

duminică, 17 februarie 2013

Primarul Frâncu trasează sarcini în stil... comunist

În ultima săptămână, Direcţia Administrării Domeniului Public a realizat mai multe activităţi specifice, parte din ele ca urmare a dispoziţiilor trasate de primarul Emilian Frâncu în şedinţa operativă de luni; printre acestea - ridicarea unui zid de sprijin din borduri uzate la Grădinţa Nord 1 sau întreţinerea prin aşternere de balast a străzilor Colonie Nuci, Feţeni Măceşului, Aurelian Sacerdoţeanu sau Mircea Demetriade.

Alte lucrări au vizat reparaţii sau modernizarea sistemul de iluminat public ÔÇô rezolvarea sesizărilor de pe străzile Doctor Suciu, Dealul Malului, Dacia, Cerna, Prundului, Mircea Buciu, Lucian Blaga, Kalamata, Posada, Cocorilor, Caiselor, Ștrandului, Teodor Bălăşel, Colţeşti, Ghioceilor, Macilor, Socului, Gura Văii şi Gorunelului, montarea de lămpi pe aleea de acces la Colegiul Al. Lahovari şi pe strada Stolniceni sau înlocuirea fotocelulei de pe strada Dacia cu un ceas astronomic.

În acelaşi interval de timp au fost aduse la cotă 18 cămine de pe străzile Buda, Maior V. Popescu şi George Coşbuc, s-au pregătit şi s-au montat borduri pe 60 ml pe străzile Dacia şi Zefirului, s-au reparat jardinierele de flori de pe zona centrală a Căii lui Traian şi s-au făcut reparaţii cu pavele de ciment pe splaiul Independenţei. S-au mai făcut remedieri ale carosabilului cu 3 tone de mixtură stocabilă pe străzile Depozitelor, Maior V. Popescu, Matache Temelie, Rapsodiei, Lespezi şi Constantin Brâncuşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe