Arogantul Bogdan Dinţoi a ratat intrarea în magistratură şi este un reclamagiu notoriu

duminică, 17 februarie 2013

• Ministrul Mediului trebuie să ştie pe cine “creşte” în bătătură

Arogantul Bogdan Dinţoi a ratat intrarea în magistratură şi este un reclamagiu notoriu

De acum nu mai este nici un secret: arogantul poliţist vâlcean Bogdan Dinţoi a fost băgat la “înaintare” în funcţia de şef al Corpului de Control al ministrului Mediului, Rovana Plumb, în urma prieteniei la cataramă a doamnei în cauză cu mult prea controversatul jurnalist vâlcean Robert Dinţoi. Nu este nici o coincidenţă de nume, pentru că cei doi Dinţoi în cauză sunt fraţi, pe când Laura Dinţoi este soţia lui Robert, ajunsă şi ea mare director la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vâlcea. Bogdan Dinţoi a fost uns în funcţia de şef al Corpului de Control al ministrului Mediului în cursul lunii septembrie din cursul anului trecut.

Omul a ales această cale facilă (numirea pe criterii strict politice şi de amiciţie) pentru a-şi mai înfrânge din amarul eşecului de intrare în magistratură. Pentru că, dacă nu ştiaţi, Bogdan Dinţoi a încercat în luna noiembrie 2010 să intre la Parchetul Vâlcea, însă soarta a fost potrivnică şi nu l-a lăsat să câştige concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Ipochimenul Dinţoi a avut numărul de ordine la concurs 439, iar examenul propriu zis a avut loc la sediul Universităţii “Titu Maiorescu”, corp M, amfiteatrul 207, etaj II.

Frustrările din plan personal ale lui Bogdan Dinţoi au continuat şi după acest moment “tragic”, însă, de această dată, ţinta a fost... Asociaţia de proprietari nr. 1 Cozia, unde locuieşte individul respectiv. Nu ştim motivul scandalului, dar trebuie să spunem că în Dosarul nr. 1669/90/2010, Bogdan Dinţoi a formulat o acţiune în anulare - nulitate act novaţie, iar pârâţi au fost Asociaţia de proprietari nr. 1 Cozia, SC Start Construct SRL (fostă Bucura SRL Braşov) şi Vasile Vintilă Mairus. Din păcate pentru Bogdan Dinţoi, Tribunalul Vâlcea a suspendat procesul în data de 7 decembrie 2011 pentru că acţiunea... era perimată.

(Nicu Trandafir)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe