Mihai Bălan: Angajaţii Oltchim şi-ar putea primi salariile până la jumătatea lunii februarie

miercuri, 13 februarie 2013

Mihai Bălan: Angajaţii Oltchim şi-ar putea primi salariile până la jumătatea lunii februarie

Mihai Bălan, directorul general al Oltchim, face apel la dialog şi menţinere a unei situaţii de normalitate în cadrul societăţii, men╚øionând că salariile angaja╚øiilor ar putea fi plătite până în data de 15 februarie.

“În contextul eforturilor comune de normalizare a situaţiei existente, considerăm inoportune formele de manifestare sindicală în această perioadă, care conduc la deteriorarea relaţiilor comerciale pe care le are societatea noastră cu partenerii interni şi externi şi îngreunarea negocierilor privind alocarea fondurilor necesare reluării activităţii. Facem pe această cale un apel la dialog şi menţinere a unei situaţii de normalitate în cadrul societăţii, la intensificarea eforturilor comune între toţi factorii responsabili pentru depăşirea momentelor dificile şi normalizarea situaţieiÔÇ£, spune Bălan.

Aprovizionarea cu materii prime şi energie electrică a combinatului continuă, astfel încât, prin realizarea încasărilor din activitatea de producţie, să poată fi susţinute plăţile aferente salariilor în această perioadă, precizează conducerea combinatului.
Comunicatul de presă integral semnat de directorul general al Oltchim, Mihai Bălan, prin care se face apel la dialog şi calm: “Conducerea executiva a SC OLTCHIM SA face toate eforturile posibile pentru continuarea activitatii societatii, respectiv aprovizionarea cu materii prime si energie electrica, astfel incat, prin realizarea incasarilor din activitatea de producţie, sa poata fi sustinute plăţile aferente salariilor in aceasta perioada, facandu-se toate eforturile ca pe data de 15 februarie sa se plateasca salariile.

De asemenea domnul ministru Varujan Vosganian se afla in momentul de fata la Bruxelles pentru a obţine de la Comisia Europena acordul privind alocarea ajutorului de salvargardare din partea guvernului.

In contextul eforturilor comune de normalizare a situatiei existente, consideram inoportune formele de manifestare sindicala in aceasta perioada, care conduc la deteriorarea relaţiilor comerciale pe care le are societatea noastra cu partenerii interni si externi si ingreunarea negocierilor privind alocarea fondurilor necesare reluării activitatii.

Facem pe aceasta cale un apel la dialog si menţinere a unei situatii de normalitate in cadrul societatii, la intensificarea eforturilor comune intre toti factorii responsabili pentru depasirea momentelor dificile si normalizarea situatiei.ÔÇ£

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe