Cursuri de perfectionare pentru angajatii ETA

miercuri, 13 februarie 2013

Cursuri de perfectionare pentru angajatii ETA

Vineri, 8 februarie 2013, a avut loc, la Bucuresti, sedinta Biroului Executiv al Uniunii Romane de Transport Public, al carui membru este Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu.

O mare parte a discutiilor, la care au luat parte reprezentanti ai transportatorilor publici din toata tara, s-a concentrat pe proiectul INSTRA ÔÇô Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, care a fost deblocat recent si prin care se pot obtine fonduri europene pentru pregatirea personalului. ”Proiectul se deruleaza pana in 2014 si ne ofera posibilitatea ca soferii, sefii de coloana, sefii de compartimente, personalul de mentenanta si managerii societatii sa beneficieze de o serie de cursuri pentru specializarea profesionala. ETA isi propune sa participe la mai multe componente ale proiectului, inclusiv cea privind pregatirea managerilor”, declara Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu.

Participantii la reuniunea URTP au analizat si tema dezvoltarii zonelor metropolitane, in conditiile in care, in urmatorii anii, finantarile europene in domeniul transporturilor se vor aloca in acest sistem. ÔÇ£Constituirea zonei metropolitane la Ramnicu Valcea, deservita de un singur operator de transport public, inseamna pentru ETA o oportunitate de dezvoltare - mai multe trasee, mai multi calatori, si implicit venituri mai mari, care sa permita dezvoltarea societatii, cresterea standardelor de calitate si siguranta, cresterea gradului de confort pentru calatorii nostri”, mai precizeaza Ion Popescu.

URTP este asociatia profesionala a operatorilor de transport public din România, infiintata in 1990. Este o organizatie independenta, neguvernamentala si apolitica, desfasurand activitati non-profit in domeniul transportului public. De asemenea, reprezinta asociatia patronala in acest sector de activitate. Urmatoarea intalnire a URTP va avea loc in intervalul 21 ÔÇô 22 martie 2013, cand va avea loc Adunarea Generala a Uniunii, la care va participa si Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu, impreuna cu unii dintre sefii de departamente ai societatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe