Activitatea poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale

miercuri, 13 februarie 2013

Activitatea poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale

La data de 12 februarie a.c., ora 15.00, S. Simona, din municipiul Drăgăşani, a fost depistat pe raza comunei Suteşti, în timp ce comercializa, fără a deţine documente, 17 kg de peşte, specia caras, fiindu-i întocmit dosar penal.

S-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a cantităţi de peşte, specia caras, care a fost eliberat în habitatul natural.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras dintr-o locuinţă din comuna Muereasca 30 kg de carne de porc.

Din primele cercetări s-a stabilit, că produsele alimentare erau depozitate într-o ladă frigorifică situată la parterul locuinţei, fiind sustrase de S. Vasile, din localitate.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 15.55, poliţiştii din cadrul poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea ÔÇô Biroul de Ordine Publică, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au depistat-o pe B. Andrada, de 20 ani, din comuna Buneşti, care a sustras dintr-o staţie de alimentare cu carburant produse alimentare în valoare de 170 lei.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 12 februarie a.c., o patrulă mixtă din cadrul IPJ şi IJJ Vâlcea a fost îndrumată să se deplaseze la un spaţiu comercial, unde un tânăr a fost surprins după ce a sustras un produs cosmetic.

Din primele verificări, a rezultat faptul că principalul suspect de comiterea furtului este I. Florin, de 27 de ani, care a recunoscut fapta.

S-au întocmit acte procedurale privind infracţiunea de furt califica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe