Noul consilier judeţean PP-DD, Tiberiu Georgescu, hotărât să lupte pentru cei mulţi

duminică, 3 februarie 2013

Noul consilier judeţean PP-DD, Tiberiu Georgescu, hotărât să lupte pentru cei mulţi

Joi, în şedinţa CJ Vâlcea, Tiberiu Georgescu a fost validat consilier judeţean PP-DD, fiind primul membru supleant pe lista de candidaţi la această funcţie. Partidul Poporului - Dan Diaconescu a obţinut, la alegerile locale, trei mandate, iar acesta a preluat acum locul lăsat vacant de senatorul Florinel Butnaru. Despre Tiberiu Georgescu am aflat că este un membru devotat al partidului din care face parte, el fiind alături de această formaţiune politică încă de la înfinţarea. În prezent, deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PP-DD.

Principalele sale merite în cadrul acestei formaţiuni politice constau în faptul că a reuşit să înfiinţeze şi să organizeze filiale de partid în comune, precum Vlădeşti, Câineni, Goleşti şi Stoeneşti. A participat alături de alţi colegi de partid la organizarea vizitei în bune condiţii a lui Dan Diaconescu în judeţul Vâlcea şi, de asemenea, s-a implicat puternic în campania susţinută de PP-DD împotriva închiderii Combinatului Chimic Oltchim. Campania de promovare a candidaţilor la alegerile locale şi parlamentare s-a realizat de asemenea şi cu sprijinul său, unde mai amintim că este şi responsabil de imagine, ocupându-se de administrarea paginii oficiale de Facebook a partidului în judeţ.

Înaintea numirii sale în funcţia de consilier judeţean, Tiberiu Georgescu a transmis următorul mesaj: “Mulţumesc tuturor colegilor din PP-DD Vâlcea pentru susţinere, precum şi conducerii PP-DD Bucureşti pentru încrederea acordată. Îmi iau angajamentul să fac tot ce îmi stă în putere pentru binele cetăţenilor şi al partidului, din funcţia de consilier judeţean”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe