Carmen Alexandrescu l-a “decapitatÔÇ£ pe Mihai Bălan de la conducerea SC CET GOVORA SA

vineri, 1 februarie 2013

Abuz al unui director din Consiliul Judeţean Vâlcea!

Carmen Alexandrescu l-a “decapitatÔÇ£ pe Mihai Bălan de la conducerea SC CET GOVORA SA

• În răutatea sa absolută, Carmen Alexandrescu, directorul executiv al Direcţiei Programe Relaţii Externe din Consiliul Judeţean Vâlcea, supranumită şi “Cruella de Vil”, a decis acest lucru, cu de la sine putere, fără a se consulta cu preşedintele Ion Cîlea • Preşedintele CJ spune că va organiza de urgenţă o şedinţă extraordinară a CA CET Govora pentru reinstalarea lui Mihai Bălan în funcţia de preşedinte

Mihai Bălan a fost schimbat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al CET Govora. În răutatea sa absolută, Carmen Alexandrescu, directorul executiv al Direcţiei Programe Relaţii Externe din Consiliul Judeţean Vâlcea, supranumită şi “Cruella de Vil”, a decis acest lucru, cu de la sine putere, fără a se consulta cu preşedintele Ion Cîlea. Cel puţin aceasta este informaţia transmisă de Ion Cîlea. “Vă jur că eu sunt plecat de două zile din localitate la Bucureşti, împreună cu Mihai Bălan, tocmai pentru a discuta problemele de la Oltchim şi CET şi a găsi soluţii de rezolvare a crizei în care se află platforma de la Râmnicu Vâlcea. Și eu şi domnul Bălan am aflat de la dumneavoastră această ştire şocantă. Carmen Alexandrescu, reprezentantul CJ Vâlcea la CET Govora, a forţat lucrurile în şedinţa CA pentru a-l demite pe domnul Bălan pentru care am o stimă deosebită. Ea nu ştiu de ce nu-l suportă pe Mihai Bălan şi a a luat această decizie fără să mă informeze. Săptămâna viitoare vom organiza o şedinţă extraordinară de CA la CET Govora pentru ca Mihai Bălan să fie desemnat preşedinte al CA, aşa cum este normal. O voi sancţiona drastic pe Carmen Alexandrescu!ÔÇ£ ÔÇô ne-a declarat Ion Cîlea, preşedintele CJ Vâlcea.

Carmen Alexandrescu şi-a dat arama pe faţă şi a acţionat fără scrupule. Din ordinul direct al acestei individe de tristă amintire membrii Consiliului de Administraţie de la CET Govora au votat, în seara zilei de 31 ianuarie 2013, revocarea din funcţia de preşedinte al CA a inginerului Mihai Bălan. În locul specialistului Bălan a fost impus un individ de 100 de ani, Iustin Predescu. În cadrul CA de la CET a mai fost impus şi directorul economic Constantin Lepădat! Din datele pe care le deţinem la această oră, directorii Ludovic Zelici şi Constantin Lepădat l-au trădat pe Mihai Bălan şi “i-au tras-oÔÇ£ tocmai atunci când acesta avea mai multă nevoie de ajutorul lor. Sperăm să ne înşelăm noi şi să nu fie acesta adevărul, iar în acest caz ne vom cere scuze de la distinşii directori. Detaşat la OLTCHIM, în funcţia de director general, Mihai Bălan s-a străduit din răsputeri să facă lucrurile să funcţioneze pe platforma chimică Râmnicu Vâlcea, fiind cunoscută interdependenţa unităţilor economice: OLTCHIM-CET Govora-USG-Exploatarea Minieră Berbeşti-Societatea Sării. Carmen Alexandrescu a dispus organizarea sedinţei CA tocmai pentru a stopa revenirea la CET Govora a fostului director general. Mihai Bălan conducea CET Govora din data de 24.09.1999, ca director general, iar din 01.03.2001 era şi preşedintele CA al societăţii. Vom reveni cu amănunte.

(Tiberiu Pîrnău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe