Restructurare la Oltchim: din 3447 de angajaţi vor râmâne 1600

joi, 20 decembrie 2012

Restructurare la Oltchim: din 3447 de angajaţi vor ramâne 1600

Premierul Victor Ponta a afirmat recent într-o emisiune la România TV, că societatea Oltchim va intra într-un proces de restructurare şi în paralel vor continua discuţiile cu acel mare investitor străin care s-a arătat interesat de combinat. ÔÇ¿“Acel mare investitor poate să vină, să aducă bani, să salveze cea mai mare parte a locurilor de muncă şi să reintegreze Oltchim într-un circuit european şi mondial.

Dar să ştiţi că ce a făcut Videanu cu Diaconescu, aproape au băgat-o în flaiment”, a declarat Victor Ponta. El a admis că şi fostul sef al Oficiului Participantilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu, a avut partea lui de vină în eşecul privatizării societăţii pentru că s-a lăsat atras în jocul mediatic al lui Dan Diaconescu. ÔÇ£E greu să nu te laşi atras când ai de-a face cu un om ca Diaconescu” a precizat Victor Ponta.

Surse guvernamentale ne-au informat că restructurarea se referă inclusiv la redimensionarea schemei de personal. Din 3447 de angajaţi vor rămâne pe poziţii doar în jur de 1600 de salariaţi, restul urmând să fie pensionaţi sau trimişi acasă cu un anumit număr de salarii compensatorii, coform prevederilor din contractul colectiv de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe