AJOFM Vâlcea caută culegători de mazăre pentru a pleca în Protugalia şi Danemarca

luni, 10 decembrie 2012

AJOFM Vâlcea caută culegători de mazăre pentru a pleca în Protugalia şi Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în ultima decada a lunii ianuarie 2013 (data si locaţia se vor stabili ulterior), bursa locurilor de munca sezoniere în sectorul agricol (cules mazăre) pentru firma Greenpeas din Danemarca. Firma Greenpeas din Danemarca oferă circa 100 de locuri de munca pentru lucrători in agricultura - culegători de mazăre in Portugalia si Danemarca. Perioadele de lucru: 1 martie 2013 - 1 iunie 2013 in Portugalia si 1 iunie 2012 ÔÇô 1 septembrie 2012 in Danemarca (pentru cei mai buni lucrători). Se va lucra într-o comunitate internaţionala, cu oportunităţi de dezvoltare a abilitaţilor de munca si socializare. Unii culegători pot fi şoferi de autobuz, tractorişti, tâmplari, zidari, supervizori, etc.

În Portugalia, cazarea va fi in apartamente (cu bucătărie, toaletă, duş) iar în Danemarca, cazarea se va face in corturi aduse de lucrători sau în spaţii închise (dormitoare), cu acces la: bucătărie, duş, maşini de spălat, TV. Taxa de cazare: Portugalia : 4 - 5 euro/zi, iar în Danemarca: 5 - 6 euro/zi pentru acoperirea costurilor cu utilităţi. Transportul dus-întors este în responsabilitatea lucrătorului. Cerinţe: vârstă minimă - 18 ani; cunoştinţe de limba engleză nivel mediu; rezistenta la efort in conditii de muncă fizică grea, indiferent de clima; experienţa în munca agricola constituie un avantaj; lucrătorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinţa programului de lucru. Se trimite CV model Europass în limba engleză, cu poza inclusă pe adresa de email: [email protected]

Informatii suplimentare despre cazare si transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk

Oferta este valabilă până la data de 8 ianuarie 2013. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de catre angajator. “Înştiinţarea persoanelor selectate de către angajatorul danez pentru a participa la Bursa se va face de către consilierul EURES din cadrul AJOFM, din judeţul de domiciliu al candidatului (în înştiinţare se vor prezenta detalii cu privire la locaţia si programul selecţiei, precum si actele ce trebuie aduse de candidat in ziua interviului). Informaţii suplimenatre pe site-ul ANOFM: www. eures.anofm.ro sau la AJOFM Vâlcea, str. Dacia, etaj III, Compartiment EURES, camera 1, tel. 0350/419.715”, a declarat directorul executiv al AJOFM Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe