Aurel Vlădoiu cade în sondaje! Colegiul Horezu schimbă deputatul!

joi, 29 noiembrie 2012

Aurel Vlădoiu cade în sondaje! Colegiul Horezu schimbă deputatul!

Deşi a lucrat toată viaţa ca bugetar, Aurel Vlădoiu nu s-a sfiit să se laude permanent, că a ajutat biserici, comunităţi locale, cetăţeni săraci. Nu avea cum să îi ajute cu bani dintr-un salariu de bugetar! Nu avea de fapt cum să trăiască boiereşte, să strângă o avere impresionantă dintr-un salariu de bugetar. De fapt fostul spălător de picioare al Elenei Ceauşescu a fost un individ care toată viaţa s-a ocupat de traficul de influenţă. Minciunile şi jongleriile financiare nu-l mai pot ţine în scaunul pe care nu-l mai merită!

PPDD 26,34%

Mihai Tănăsescu, tânărul candidat al Partidului Poporului a ajuns la 26,34%. Urmat îndeaproape de fostul primar al Horezului, Constantin Niţu - candidatul ARD are 24,89%. Candidaţii PRM, UDMR şi ai altor minorităţi naţionale au aproape 3% împreună în acest colegiu electoral. Asta înseamnă că Aurel Vlădoiu nu mai are de unde scoate 50%. Deci nu va închide colegiul. Nu va mai fi deputat. Asta în ciuda faptului că iar face campanie ilegală. Oamenii săi dau de băut şi împart pe ascuns alimente unor cetăţeni. Aceştia le primesc, dar îl înjură. Vom cere organelor abilitate să verifice provenienţa acestor “ajutoare”. Aurel Vlădoiu ştie că nu mai poate câştiga decât prin mită şi minciună.

Amestecat în afaceri murdare

Aurel Vlădoiu este unul dintre cei mai toxici parlamentari pe care i-a avut PSD. Toată lumea ştie că el stabilea ce constructor să facă lucrările din Colegiul Horezu, trafic de influenţă pe la ministere, tribunale, Curţi de Casaţie. Asta a făcut bătrânul Vulpoi. El şi alţii ca el au jucat teatru în privinţa Oltchimului şi au muls bani din sponsorizări şi de acolo. Pentru merite deosebite Roibu i-a construit o vilă prin firma de construcţii SC Protectchim SA. A cumpărat o parte a presei locale negociind contracte publicitare mai mari pentru mercenarii din presă. Și banii au fost daţi de OLTCHIM! Oltchim care a făcut afaceri şi cu cumnatul deputatului Vlădoiu, Mircea Popa, care este asociat cu baronul chimic Constantin Roibu. Peste tot pe unde se putea infiltra să facă un ban - l-a făcut. În campania trecută ducea banii cu plasele de un leu prin maşini încasând comisioane de unde nici nu gândeai. Probabil după aceste alegeri, PSD va fi mai curat fără Bleotu şi Vlădoiu în Parlament.
Colegiul Horezu are două variante de deputat foarte bune. Tinerii Niţu şi Tănăsescu sunt altceva, sunt altă generaţie, altă stofă, alt limbaj. Ei vor să aducă investitori adevăraţi în zona Horezu. Deputatul Vlădoiu vroia doar firme care să îi dea comisioane.

Felicitări liberalilor deştepţi!

“ Ziarul de Vâlcea” îi felicită pe liberalii deştepţi din acest colegiu electoral. Mai mulţi profesori, medici, preoţi, ingineri care simpatizează cu PNL ne-au spus că la Senat vor vota candidatul USL dar la Camera Deputaţilor nu-l vor vota pe Vlădoiu. “ E păcat să nu profităm de ocazie. Putem scăpa acum de un pesedist care a făcut foarte mult rău liberalilor din judeţ!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe