Reprezentantul USL din Colegiul Brezoi ÔÇô Horezu, Remus Daniel Niţu, în mijlocul oamenilor

luni, 26 noiembrie 2012

Reprezentantul USL din Colegiul Brezoi ÔÇô Horezu, Remus Daniel Niţu, în mijlocul oamenilor

Candidatul USL la Senatul României, Remus Daniel Niţu, s-a întâlnit zilele trecute cu cetăţeni din mai multe localităţi din colegiul Brezoi-Horezu. Acesta a discutat cu sute de susţinători din comunele Frânceşti, Bujoreni, Stoeneşti, Tomşani şi Buneşti despre problemele cu care se confruntă, pentru ca împreună cu administraţiile locale să găsească soluţiile legale pentru a le rezolva. În comuna Frânceşti, reprezentantul USL, însoţit de deputatul Aurel Vlădoiu, a vizitat ferma de pui din localitate, una dintre cele mai mari din ţară, concluzia fiind că mediul de afaceri trebuie sprijinit prin legi corecte şi concrete. Cei doi au străbătut la pas şi câteva sate din comună unde au discutat cu zeci de persoane, cel mai mare neajuns al acestora fiind lipsa locurilor de muncă. Dan Niţu a declarat că problemele acestor oameni vor fi o prioritate pentru el după 9 decembrie. “Frânceştiul este una dintre cele mai mari localităţi, ca număr de locuitori, din Vâlcea, e foarte aproape şi de Băbeni şi de Râmnicu Vâlcea şi merită să fie sprijinit pentru a se dezvolta. Crearea de locurile de muncă este o prioritate pentru USL şi cu siguranţă vom căuta soluţii şi pentru Frânceşti.”, spune Dan Niţu. Primarul din Frânceşi, Ion Troculescu, i-a asigurat pe cei doi de sprijinul său.

Campanie din casa în casă

Candidatul USL, a fost apoi la Bujoreni. Remus Daniel Niţu s-a întâlnit cu zeci de persoane din localitate. Alături de acesta a fost şi primarul Alexandru Roşu, unul dintre cei mai vechi primari din Vâlcea. Acesta a declarat că este convins că Dan Niţu va duce mai departe ceea ce a început senatorul Emilian Frâncu. “Dan Niţu este un demn continuator al politicii duse de Emilian Frâncu şi sunt sigur ca vom colabora la fel de bine. Avem toate pârghiile pentru a face împreuna treabă bună la Bujoreni. ", a precizat Alexandru Roşu

Freddy Dumbravă: “Am nevoie de echipa Niţu-Vlădoiu în Parlament pentru dezvoltarea Stoeneştiului!”

La Stoenesti, Niţu a fost întâmpinat de unul dintre noii primari ai judeţului in urma alegerilor locale din vara acestui an, Gheorghe Dumbravă (“Freddy”). “Îl cunosc demult pe domnul Nitu şi pot garanta ca este un om de caracter. Împreună am fost la Ministerul Dezvoltării pentru extinderea reţelei de apă din satul Dobriceni şi am obţinut aprobarea. Am obţinut şi asfaltarea a doi kilometri de drum tot în satul Dobriceni. Dacă astăzi avem asfalt în acel sat e pentru că domnul Niţu ne-a ajutat şi sunt sigur că ne va ajuta şi de acum înainte.”, a precizat primarul Stoeneştiului. Candidatul USL a asistat şi la şedinţa Consiliului Local al comunei Stoeneşti fiind impresionat de calitatea dezbaterilor: “În Stoeneşti sunt oameni muncitori, care ştiu cât de greu se fac banii. Merita sprijiniţi şi îi vor ajuta din postura de parlamentar. Voi ţine în permanenţă legătura cu ei si voi sprijini orice idee de dezvoltare a comunei”.

Conducerea CJ Vâlcea susţine candidaţii USL

Alături de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, şi cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, respectiv Dumitru Persu şi Bogdan Pistol, Remus Daniel Niţu s-a întâlnit şi cu oamenii din comuna Tomşani, la Căminul Cultural din localitate. Zeci de localnici au dorit să schimbe o vorbă cu candidatul USL. “2012 este anul victoriei pentru USL. Am venit cu oameni capabili să schimbe în bine România, ca să dreagă răul făcut de PDL în cei opt ani negri pentru ţara noastră. Dan Niţu este unul din oamenii pe care va puteţi baza. Un om muncitor, un om care ştie ce e de făcut după 9 decembrie 2012. Eu garantez pentru el şi va invit să-l votaţi cu încredere”, a spus Cîlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe