Oamenii din Colegiul Drăgăşani sunt buni gospodari, români adevăraţi şi îi cunosc bine

luni, 26 noiembrie 2012

• Candidatul Alianţei România Dreaptă, Ștefan Prală, s-a născut la Suteşti:

“Oamenii din Colegiul Drăgăşani sunt buni gospodari, români adevăraţi şi îi cunosc bine”

În ultima săptămână, periplul electoral al candidatului Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul de deputaţi Drăgăşani, Ștefan Prală, a cuprins vizite în localităţile Drăgăşani, Ioneşti, Pesceana şi Suteşti, precum şi întâlniri şi discuţii cu mai mulţi oameni din aceste comunităţi. De altfel, Ștefan Prală s-a născut la 3 decembrie 1963 şi a copilărit în comuna Suteşti, unde s-a format ca om în mijlocul unor săteni harnici şi de la care a învăţat ce înseamnă adevărul, cinstea şi dreptatea. “De la aceşti minunaţi oameni am deprins dragostea de învăţătură şi de muncă, ce înseamnă corectitudinea, onestitatea şi dreptatea, ceea ce m-a ajutat să merg totdeauna cu fruntea sus, să-i privesc pe oameni direct în ochi, mândru de faptele mele. Am mai învăţat din famile şi de la consătenii mei că minciuna este cel mai mare duşman al omului, ca şi hoţia, lenea, înşelăciunea şi aroganţa. După modelul străvechi al trăiniciei familiei de la ţară, mi-am întemeiat un cămin frumos, trainic, care îmi aduce numai bucurii. Sunt căsătorit cu Mirela Camelia Prală, economistă şi sunt un tată fericit. Am doi copii, Prală Theodora (23 ani) şi Prală Tudor Andrei (9 ani).

Oamenii din Colegiul Drăgăşani sunt buni gospodari, români adevăraţi şi îi cunosc bine. Au nevoie, însă, de un motor pornit. Știu exact ce trebuie făcut după 9 decembrie. Asociaţiile profesionale şi cele agricole trebuie sprijinite masiv, lucrurile trebuie puse în mişcare. Această zonă are un potenţial imens, trebuie doar valorificat. Parlamentarii din acest colegiu trebuie să-şi dea interesul, să facă ceva efectiv pentru oamenii care i-au sprijinit şi nu numai. Personal, imediat după ce voi ajunge în Parlamentul României, îmi voi dedica întreaga muncă oamenilor din acest colegiu. Voi lucra alături de cetăţeni pentru valorificarea potenţialului imens şi rezultatele nu vor întârzia să apară. Am nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a vă putea ajuta din funcţia de deputat. Doar cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuşi să reclădim această Românie şi să redăm oamenilor încrederea că viaţa merită trăită!

În primul rând, ar trebui să găsim soluţii ca să creem bogăţie, nu să se împartă sărăcia. Din 1990 încoace, ţara merge spre sărăcie, se îndepărtează de Europa şi pierde şansa la dezvoltare. Mi-am dorit să candidez pentru Camera Deputaţilor, la alegerile din 9 decembrie, ca miile de cetăţeni din Colegiul Electoral Drăgăşani să aibă în Parlamentul ţării un reprezentant care nu minte, apropiat de oameni, ca aceştia să simtă că statul de drept sunt ei, că autorităţile sunt la dispoziţia lor - şi nu invers”, a spus candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul de deputaţi Drăgăşani, Ștefan Prală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe