Nu aş părăsi NICIODAT─é Vâlcea, nu pot sta mult departe de prietenii şi de familia mea!

luni, 26 noiembrie 2012

Nu aş părăsi NICIODAT─é Vâlcea, nu pot sta mult departe de prietenii şi de familia mea!”

Un altfel de interviu cu deputatul Constantin Mazilu

L-aţi văzut pe Constantin Mazilu, candidatul USL pentru un nou mandat de deputat al colegiului uninominal 3, Bălceşti, şi îl vedeţi printre dumneavoastră, pe teren, mai tot timpul. De multe ori îl priviţi doar ca pe un politician şi vă însuşiţi mesajele sale electorale sau politica sinceră, poate prea romantică pe care o face. Însă, e posibil să vă fi pus problema de unde vine romantismul şi căldura acestui om politic. Ca să vă răspundem la întrebări, l-am provocat pe deputatul dvs. de Bălceşti la un altfel de interviu, cu chestiuni atipice, deloc politice. Vă garantăm şi că răspunsurile au fost pe măsură, venite direct din inima omului Constantin Mazilu.
Rep. : ÔÇô Ce trăsătură de caracter vă defineşte cel mai bine?
C.M. : - Vocaţia bucuriei generale, dar şi a celei personale.
Rep. : ÔÇô Ce preţuiţi mai mult libertatea umană sau datoria faţă de patrie şi popor?
- C.M. : - Datoria! Datoria faţă de patrie, faţă de familie, faţă de aproape, faţă de umanitate.
Rep. : ÔÇô Credeţi că este posibil să trăim numai în adevăr, să excludem minciuna?
C.M. : - Nu.
Rep. : ÔÇô Care a fost cea mai nepotrivită calitate pe care v-au atribuit-o alţii?
C.M. : - Spiritul vindicativ.
Rep. : ÔÇô Aţi simţit vreodată nevoia să vă răzbunaţi pe cineva, să îi răspundeţi tot cu un rău pentru nedreptatea pe care v-a făcut-o?
C.M. : - Da, dar n-am trecut niciodată la fapte!
Rep. : ÔÇô Preferaţi un guvern naţional sau un guvern european?
C.M. : - Un guvern naţional în clipa de faţă. Însă sper ca Uniunea Europeană să ajungă, cândva, o federaţie ca SUA.
Rep. : - Vă place să daţi sau să primiţi cadouri?
C.M. : - Și să dau, dar şi să primesc. Acest proces de a oferi, dar şi de a primi mici atenţii creează nişte momente deosebite, o comunicare cu iz divin, Divinitatea îndrumându-ne către milostivire, bunătate, gesturi frumoase şi, de multe ori, foarte necesare.
Rep. : ÔÇô Aţi simţit vreodată tentaţia puterii?
C.M. : - Da. O simt ori de câte ori asist la o nedreptate. Însă, cu sau fără putere, mereu intervin.
Rep. : ÔÇô Ce calitate a altui popor v-aţi dori să o aibă şi poporul român?
C.M. : ÔÇô Să o preia mai bine zis- spiritul organizatoric pe care îl au nemţii.
Rep. : ÔÇô Aţi părăsi vreodată România pentru o călătorie în jurul lumii?
C.M. : - Să călătoresc în jurul lumii doar ca să mă laud sau să vorbească lumea despre ce am făcut şi să fiu departe de familie, rude, prieteni şi locurile natale mult timp? Nu, NICIODAT─é! Sunt extrem de ataşat de rădăcinile mele din Lăpuşata, de oamenii care mă înconjoară şi care m-au susţinut şi mă susţin prin votul lor, prin încrederea lor. De fiecare dată când sunt la Bucureşti, sunt cu gândul la colegiul Bălceşti. O să vă surprindă, însă asta mi se întâmplă mai mereu, chiar şi atunci când votez o lege în Parlament. Fac ce fac, şi tot la Vâlcea revin.(Mesagerul de Vâlcea )

Comuna Fârtăţeşti votează deputat Constantin Mazilu şi senator Laurenţiu Coca

Este cea mai mare localitate rurală ca întindere din judeţul Vâlcea. Cuprinde sate ce au aparţinut cândva administrativ în 3 comune. Are o reţea mare de drumuri judeţene şi comunale, are şcoli multe, biserici dispensar. Este o comună cu probleme deosebite. Și din 8 august 1997 îl are primar pe Nicolae Voicescu, unul dintre cei mai energici edili, prieten cu deputatul Constantin Mazilu apreciat de preşedintele Consiliului Judeţean Ion Cîlea, susţinut de senatorul Laurenţiu Coca. În Fârtăţeşti nu e uşor să mergi la vot. Mai ales dacă eşti în vârstă , afară e foarte cald sau foarte frig şi locuieşti departe de o secţie de votare. Cu toate acestea procentul prezenţei la vot a fost mereu mare în localitate deoarece toată lumea vroia să-l ajute pe primarul Nicu Voicescu să arate că localitatea pe care o administrează este locuită de cetăţeni responsabili, cărora le pasă de viaţa lor dar şi de viaţa întregului judeţ. În 9 decembrie comuna va trece printr-un nou examen electoral. Indiferent de condiţiile meteorologice cetăţenii din Fârtăţeşti vor fi din nou printre primii din Vâlcea. Ei vor vota de această dată cu actualii parlamentari : Dan Constantin Mazilu şi Laurenţiu Coca. Joi, 23 noiembrie primarul Nicolae Voicescu ne-a declarat :
“Mi-aş fi dorit din inimă ca la aceste alegeri să candideze în Colegiul nostru 10 oameni care au ajutat această comună. Îi invitam pe toţi făceam o mare adunare populară le mulţumeam public şi le spuneam cetăţenilor că oricare dintre ei merită să fie deputat sau senator. Din păcate pentru noi în afară de candidaţii USL nimeni nu a făcut nimic pentru Fârtăţeşti. Candidaţii celorlalte partide sunt oameni care nici nu cunosc zona, unii sunt paraşutaţi de partidele lor din Bucureşti sau de prin ţară, alţii reprezintă partide care au tăiat în carnea vie a pensionarilor tăindu-le fără milă din venituri. De aceea vă spun sincer că sunt sigur că la aceste alegeri Mazilu şi Coca vor obţine minim 80% în Fârtăţeşti. Invit presa din Vâlcea să-şi trimită reprezentanţi în secţiile de votare în 9 decembrie. Să vedeţi cum se vine la vot, cât de transparent , legal şi corect se desfăşoară scrutinul şi apoi să asistaţi la numărătoarea voturilor. Cei doi candidaţi ai USL sunt prietenii mei, au fost mereu alături de mine când am avut nevoie, aşa cum şi domnul Ion Cîlea a fost alături de mine şi de noi toţi. Cei doi prieteni ai mei merită votaţi pentru că sunt prieteni ai comunei Fârtăţeşti. Au rude aici, au fini, au colegi , foşti colegi, au prieteni. Ei sunt ai noştri şi sunt pentru noi. Nu ne interesează minciunile şi promisiunile aiuristice ale celor din PPDD sau ARD. Fârtăţeşti votează în 9 decembrie candidaţii USL.”(Mesagerul de Vâlcea )

Constantin Mazilu şi Laurenţiu Coca, împreună pentru o Românie puternică!

Ion Cîlea: ÔÇ£ Constantin Mazilu şi Laurenţiu Coca m-au ajutat, mă ajută şi mă vor ajuta! Am făcut totdeauna o echipă excelentă cu deputatul dumneavoastră de Bălceşti şi cu senatorul dvs.! Trebuie să continuăm împreună! Îl susţin pe Constantin Mazilu pentru funcţia de deputat USL să reprezinte colegiul uninominal 3, adică pe dumneavoastră în Camera Deputaţilor la alegerile din 9 decembrie. Îl sprijin, de asemenea, pe Laurenţiu Coca pentru un nou mandat în Senatul României ca reprezentant al colegiului Bălceşti-Drăgăşani! ”
Preşedintele Consiliului Judeţean, liderul social-democraţilor vâlceni, Ion Cîlea, are numai cuvinte de laudă la adresa deputatului Constantin Mazilu, căruia îi acordă sprijinul său pentru un nou mandat ca parlamentar USL al colegiului uninominal 3. Cîlea îl susţine pe Mazilu pentru a continua împreună proiectele bune din judeţul Vâlcea, în special cele care îi vizează pe locuitorii colegiului Bălceşti. ÔÇ£ Constantin Mazilu m-a ajutat, mă ajută şi mă va ajuta! Am făcut mereu o echipă excelentă cu deputatul dumneavoastră de Bălceşti, care a dovedit întotdeauna seriozitate şi implicare totală pentru binele cetăţenilor! Trebuie să continuăm împreună! Îl susţin pentru funcţia de deputat USL să reprezinte colegiul uninominal 3, adică pe dumneavoastră în Parlamentul României la alegerile din 9 decembrie! Este un om model, un deputat cinstit! S-a ridicat din rândurile dumneavoastră şi v-a reprezentat şi tratat totdeauna cu onoare! Merită încrederea şi votul dumneavoastră!”, apreciază preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea. Aceeaşi preţuire o manifestă liderul PSD Vâlcea, Ion Cîlea, şi faţă de senatorul Laurenţiu Coca, candidatul USL la Senat pentru colegiul Bălceşti, partenerul de echipă politică a deputatului Constantin Mazilu: “ Alături de deputatul Constantin Mazilu şi de senatorul Laurenţiu Coca am reuşit să rezolvăm o parte din problemele cu care vă confruntaţi zi de zi. Am făcut eforturi multe şi vrem să le susţinem în continuare, în echipă, pentru că împreună am dovedit că putem! Aţi avut încredere în mine şi mi-aţi acordat votul dvs. Acum vin în faţa dumneavoastră cu echipa de parlamentari care merită la fel de multă încredere- Constantin Mazilu, deputat USL al colegiului uninominal 3 Bălceşti, şi Laurenţiu Coca, senator USL al colegiului Bălceşti-Drăgăşani! Votaţi candidaţii USL, votaţi pentru continuitate şi pentru o Românie mai puternică!”

(Mesagerul de Vâlcea )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe