Garantez pentru Aurelian Pavelescu, este un politician desăvârşit şi un om de mare caracter

joi, 22 noiembrie 2012

• Mircia Gutău şi-a reafirmat susţinerea pentru candidatul ARD pe Colegiul Râmnic Sud

“Garantez pentru Aurelian Pavelescu, este un politician desăvârşit şi un om de mare caracter”

Reindustrializarea judeţului Vâlcea şi salvarea combinatului Oltchim au fost temele abordate de Aurelian Pavelescu, candidatul ARD pe Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud, la o întâlnire organizată duminică seara cu cetăţenii din Ostroveni. “Priorităţile mele sunt legate în primul rând de oameni. Aţi fost minţiţi de politicienii care v-au cerut votul. Niciodată n-au făcut nimic pentru judeţul Vâlcea, nici măcar n-au vorbit despre voi în Parlament sau în presa centrală. Cine a falimentat Oltchim? Ce a mai rămas din platforma industrială a Municipiului Râmnicu Vâlcea? Unde sunt acum fabrica de mobilă sau cea de haine şi încălţăminte? Cine răspunde de dezastrul din agricultură, când aveţi un şef de judeţ specialist în acest domeniu? Acestea sunt priorităţile mele: salvăm împreună Oltchim, proiecte pentru reindustrializarea judeţului Vâlcea, nicio palmă de pământ nemuncit, investiţii în agricultură, locuri de muncă şi relansare economică prin scăderea cotei unice de la 16% la 12%”, le-a spus Pavelescu locuitorilor din cartierul Ostroveni.

Liderul PNȚCD a fost însoţit de fostul primar al Râmnicului Mircia Gutău care nu a ezitat să declare că îl susţine pe prietenul său Aurelian Pavelescu. “Aurelian Pavelescu este cea mai bună alternativă pentru acest colegiu. Îl cunosc de multă vreme şi garantez pentru el, este un intelectual care şi-a demonstrat valoarea de-a lungul timpului, este un politician desăvârşit şi un om de mare caracter”, a spus Gutău.

Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul Râmnic Sud, Aurelian Pavelescu, s-a născut la data de 20 octombrie 1964 în comuna Lădeşti, judeţul Vâlcea. Este căsătorit şi are un copil. Căsătoria a fost oficiată la biserica Sfântul Ion din Municipiul Râmnicu Vâlcea. Aurelian Pavelescu a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti şi este profesor. A predat la liceul General Magheru din Râmnicu Vâlcea şi la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti. Aurelian Pavelescu a absolvit, de asemenea, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este avocat în Baroul Bucureşti. În cariera sa de avocat a apărat în cazuri celebre, precum cazul Banca Transilvania, cazul procurorului Alexandru Lele, victimă a regimului Iliescu-Năstase, a fost reprezentantul sindicatului din Petrom şi avocatul Societăţii Ziariştilor din România. Aurelian Pavelescu este autorul cărţii “Magistratura împotriva statului de drept” publicată în 2003, în care a dezvăluit corupţia din justiţie şi a denunţat existenţa SIPA, un serviciu secret de sorginte securistă care se ocupa de înscenări judiciare. În perioada 2004 - 2008 a fost deputat în Parlamentul României. Între 2006 şi 2010 a fost prim vicepreşedintele PNȚCD. Din 2010 şi până în prezent este preşedinte PNȚCD. Din 2010 este membru în Biroul Politic al Partidului Popular European, unde reprezintă interesele României în faţa instituţiilor europene, având comunicare directă cu liderii care conduc Europa. Aurelian Pavelescu este copreşedinte al Alianţei România Dreaptă (ARD). Este una dintre vocile cele mai puternice din România care apără drepturile cetăţenilor şi dezvăluie cu curaj actele de corupţie. Candidează în Colegiul de deputaţi nr. 2 Râmnicu Vâlcea Sud, unde, alături de locuitorii din partea de sud a râului Olăneşti, acesta trebuie să convingă şi electoratul din localităţile Mihăeşti, Ocnele Mari şi Băile Govora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe