Dan Niţu a văzut că vâlcenii se confruntă cu lipsa locurilor de muncă în Colegiul Brezoi-Horezu

luni, 19 noiembrie 2012

• Aflat în vizită în comuna Ioneşti,

Dan Niţu a văzut că vâlcenii se confruntă cu lipsa locurilor de muncă în Colegiul Brezoi-Horezu

Candidatul Uniunii Social Liberale pentru un mandat de senator pe Colegiul Uninominal nr. 2 Brezoi - Horezu, Remus Daniel Niţu, continuă întâlnirile cu cetăţenii din localităţile pe care vrea să le reprezinte în Parlament. Alături de Aurel Vlădoiu, reprezentantul USL pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Horezu, Dan Niţu a mers sâmbătă, 17 noiembrie, la târgul de la Marcea, (comuna Ioneşti) zonă de confluenţă a mai multor localităţi vâlcene. Cei doi au dorit ca astfel să asculte păsurile oamenilor pentru a găsi soluţii astfel încât în forul legislativ să îşi orienteze activitatea în funcţiei de doleanţele pe care aceştia le au. “Nu putem şti ce se întâmplă şi ce nevoi au aceşti oameni dacă nu suntem printre ei. Pentru mine este foarte important să îi cunosc, să le aflu doleanţele şi, la rândul meu, să le spun ceea ce vrem noi să facem pentru ei. Agricultura rămâne un punct important al campaniei mele.

De la început am spus că vreau să merg în comisia de agricultură în Parlament pentru că acest domeniu are un potenţial extraordinar care, cel puţin în colegiul Nord, nu a fost exploatat aproape deloc. Cu toţii trebuie să facem un efort pentru a îndrepta aceste lucruri. Oamenii trebuie să îşi recapete încrederea în clasa politică, dar fără comunicare nu se poate iar noi tocmai asta încercăm acum, să comunicăm cu oamenii”, a afirmat reprezentantul USL. Cetăţenii din această zonă spun că vor schimbare pe scena politică naţională şi au cerut candidaţilor să se implice mai mult pentru a crea locuri de muncă în zonă, să îi susţină pe producătorii agricoli şi pe crescătorii de animale şi nu în ultimul rând în salvarea combinatului chimic Oltchim a cărui închidere ar duce la creşterea şomajului în toate localităţile judeţului.

Echipa Niţu - Vlădoiu a fost susţinută şi de primarii celor patru localităţi aflate în vecinătatea târgului, Galicea, Stoileşti, Băbeni şi Șirineasa. Ei şi-au declarat sprijinul pentru cei doi candidaţi: “Rolul nostru este să îi aducem pe candidaţi în mijlocul oamenilor pentru a le reda încrederea în clasa politică, pentru că acum oamenii nu prea mai au . Dorim să creăm unitate, dorim ca cetăţenii să simtă că cineva se gândeşte şi la ei. Populaţia a sărăcit foarte mult. Nu mai are bani să cumpere, dar lucrurile pot şi trebuie să revină pe făgaşul normal. Suntem o echipă puternică şi suntem convinşi că domnul Niţu va fi senatorul nostru, pentru că este cel mai potrivit să ne reprezinte”, a precizat Ion Bîzîc, primarul oraşului Băbeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe