Candidatul ARD pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud, Aurelian Pavelescu

luni, 19 noiembrie 2012

• Candidatul ARD pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud, Aurelian Pavelescu:

“În întreaga mea carieră de avocat şi politician am luptat împotriva corupţiei şi injustiţiei”

Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul Râmnic Sud, Aurelian Pavelescu, s-a născut la data de 20 octombrie 1964 în comuna Lădeşti, judeţul Vâlcea. Este căsătorit şi are un copil. Căsătoria a fost oficiată la biserica Sfântul Ion din Municipiul Râmnicu Vâlcea. Aurelian Pavelescu a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti şi este profesor. A predat la liceul General Magheru din Râmnicu Vâlcea şi la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti. Aurelian Pavelescu a absolvit, de asemenea, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este avocat în Baroul Bucureşti. În cariera sa de avocat a apărat în cazuri celebre, precum cazul Banca Transilvania, cazul procurorului Alexandru Lele, victimă a regimului Iliescu-Năstase, a fost reprezentantul sindicatului din Petrom şi avocatul Societăţii Ziariştilor din România. Aurelian Pavelescu este autorul cărţii “Magistratura împotriva statului de drept” publicată în 2003, în care a dezvăluit corupţia din justiţie şi a denunţat existenţa SIPA, un serviciu secret de sorginte securistă care se ocupa de înscenări judiciare. În perioada 2004 - 2008 a fost deputat în Parlamentul României. Între 2006 şi 2010 a fost prim vicepreşedintele PNȚCD. Din 2010 şi până în prezent este preşedinte PNȚCD. Din 2010 este membru în Biroul Politic al Partidului Popular European, unde reprezintă interesele României în faţa instituţiilor europene, având comunicare directă cu liderii care conduc Europa.

Aurelian Pavelescu este copreşedinte al Alianţei România Dreaptă (ARD). Este una dintre vocile cele mai puternice din România care apără drepturile cetăţenilor şi dezvăluie cu curaj actele de corupţie. Candidează în Colegiul de deputaţi nr. 2 Râmnicu Vâlcea Sud, unde, alături de locuitorii din partea de sud a râului Olăneşti, acesta trebuie să convingă şi electoratul din localităţile Mihăeşti, Ocnele Mari şi Băile Govora.

“Părinţii mei mi-au sădit în suflet credinţa în Dumnezeu şi mândria de a fi român”

“Candidez în Vâlcea pentru că sunt vâlcean. M-am născut într-o frumoasă comună din sud-vestul judeţului, comuna Lădeşti, acolo unde râul Cerna lasă amintiri de neşters în inima oricărui copil. Părinţii mei, dascăli de profesie, mi-au sădit în suflet credinţa în Dumnezeu şi mândria de a fi român. Pentru mine, acasă înseamnă tradiţia în care am crescut şi valorile pe care le-am deprins, purtându-le apoi prin lume.
Am făcut şcoala la Lădeşti şi Râmnicu Vâlcea, având şansa de a primi învăţătură de la mari profesori şi cărturari vâlceni. Dar fără profesorul meu de limba română, chiar tatăl meu, nu aş fi reuşit niciodată să câştig, în premieră pentru un elev din Vâlcea, olimpiada naţională de limba şi literatura română. Facultatea am făcut-o la Bucureşti. Am terminat Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti şi m-am întors să predau în Râmnicu Vâlcea, la liceul General Magheru. După numai trei luni a venit revoluţia şi am făcut parte din grupul de tineri care a participat la evenimentele de atunci”, a spus Aurelian Pavelescu.

Aurelian Pavelescu spune că nu i-a fost frică niciodată să spună adevărul

În continuare, candidatul ARD pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud a spus: “Am revenit în Bucureşti şi am fost profesor la Academia de Teatru şi Film, unde am devenit coleg şi prieten cu mari actori şi regizori precum Victor Rebengiuc, Dem Rădulescu (vâlcean de-al nostru), Dan Puric sau Cătălina Buzoianu. Am urmat, în acelaşi timp, a doua facultate - Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, devenind avocat în Baroul Bucureşti. M-am luptat, în întreaga mea carieră, împotriva corupţiei şi injustiţiei. Fiind ales deputat în 2004, eu am fost cel care a publicat contractul secret semnat de statul român cu Petrom, prin care bogăţiile României au fost vândute pe nimic de politicieni oneroşi. Am apărat patrimoniul Fundaţiei Gojdu, care aparţine Bisericii Ortodoxe Române. Nu mi-a fost frică niciodată să spun adevărul. Mărturie stau sutele de emisiuni pe televiziunile naţionale, unde am luptat pentru ca vocea fiecăruia să fie auzită. Candidez în Vâlcea şi pentru că vâlceni de-ai noştri, unii dintre ei angajaţi ai OLTCHIM, mi-au spus că au nevoie să fie reprezentaţi cu adevărat în Parlament”.

Mircia Gutău: “Aurelian Pavelescu este cea mai bună alternativă pentru acest colegiu”

Pe cei doi îi leagă o prietenie veche. Iar prietenul la nevoie se cunoaşte. Mircia Gutău este acum alături de Aurelian Pavelescu, iar întâlnirile pe care cei doi le au cu vâlcenii nu fac decât să legitimeze implicarea directă a fostului primar al Râmnicului în campania reprezentantului ARD pe Râmnic Sud. “Aurelian Pavelescu este cea mai bună alternativă pentru acest colegiu. Îl cunosc de multă vreme şi garantez pentru el; este un intelectual care şi-a demonstrat valoarea de-a lungul timpului; este un politician desăvârşit şi un om de mare caracter”, preciza Gutău la întâlnirea cu vâlcenii din zona de sud.

“Voi fi vocea ta în Parlamentul României”

“Priorităţile mele sunt legate în primul rând de oameni. Aţi fost minţiţi de politicienii care v-au cerut votul. Niciodată n-au făcut nimic pentru judeţul Vâlcea, nici măcar n-au vorbit despre voi în Parlament sau în presa centrală. Cine a falimentat OLTCHIM? Ce a mai rămas din platforma industrială a Municipiului Râmnicu Vâlcea? Unde sunt acum fabrica de mobilă sau cea de haine şi încălţăminte? Cine răspunde de dezastrul din agricultură? Iată priorităţile mele: salvăm împreună OLTCHIM; proiecte pentru reindustrializarea judeţului Vâlcea; nici o palmă de pământ nemuncit! Investiţii în agricultură; locuri de muncă şi relansare economică prin scăderea cotei unice de la 16% la 12%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Candidatul ARD pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud, Aurelian Pavelescu”

  1. pin-ul nu are mult, gusa are mult. becali asta este. ouricm e mai volatil. @ various pavelescu admirers: mai imprastiat, baietzi, mai imprastiat :p@ bogdan:1. F2F 100%. fara pic de telefon in el2. random route, nu liste3. tr sa verific, acum nu am spss-ul in fata. btw: la ce rata de raspuns te referi: la refuzurile de raspuns la chestionar sau la ns/nr-urile specifice din intrebarile de vot?4. din cei bine decisi sa mearga la vot, indecisi aprox 15% (spun din memorie, sunt la alt calc decat cel la care am baza de date). cand ajung la spss, ma uit si la profilul lor. in orice caz, most of them already have an voting option@ forumistii lu pavelescu: ... a. nu. v-am mai spus o data. stiti cum zicea bart simpsons? ceva cu shorts.:p 🙂

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe