Primarii PD-L îl vor pe Marin Adrănel Cotescu, candidatul USL, senator

joi, 15 noiembrie 2012

 
Primarii PD-L îl vor pe Marin Adrănel Cotescu, candidatul USL, senator

 Debutul campaniei electorale a fost unul promiţător pentru profesorul Marin Adrănel Cotescu, candidatul USL la Senatul României în Colegiul Râmnicu Vâlcea, care, prin strategiile viabile pe care le-a gândit, a reuşit să câştige respectul, dar şi susţinerea edililor din Partidul Democrat Liberal. Deşi pare neobişnuită această situaţie, Petre Iordache, primarul oraşului Ocnele Mari declară public faptul că Adrănel Cotescu este candidatul care l-a convins prin fapte şi nu are de gând să-şi nege sprijinul în favoarea lui, la alegerile parlamentare. “Datorită dumnealui am primit în baza HG 577, fonduri pentru investiţia privind asfaltarea şi modernizarea străzilor din Ocnele Mari. Este vorba de 13,8 kilometri de drum. Nu pot să nu vorbesc despre ajutorul domnului Cotescu în ceea ce priveşte reabilitarea, modernizarea şi dotarea Școlii cu clasele I-VIII Ocnele Mari. Graţie sprijinului său, unitatea are mobilier nou, laboratoare de fizică, de chimie şi IT moderne. Am refăcut şcoala de la zero, dacă pot spune aşa. Tot din partea dumnealui avem promisiuni şi ştiu că se va ţine de cuvânt, în ceea ce priveşte construirea unei săli de sport şi a unui bloc ANL, cu 42 de unităţi locative. Proiectul există, vorbim de demersuri avansate şi mai aşteptăm doar finanţarea”, a declarat Petre Iordache.

Petre Iordache : “Cred cu tărie că Adrănel Cotescu poate duce cuvântul nostru în Parlament.“

Edilul-şef din Ocnele Mari a mai relatat că încrederea în candidatul USL vine mai ales din experienţa pe care o are Adrănel Cotescu. “Cred că ceea ce a făcut până acum spune tot, cred cu tărie că poate duce cuvântul nostru în Parlament. După cum ştiţi, Legea Minelor este în elaborare, iar Ocnele Mari este un oraş minier. L-am informat cu privire la câteva amendamente şi idei ale minerilor şi cu siguranţă va ţine cont de ele. De aici, ca primar, eu trebuie să iau seama şi să-mi întorc faţa către cei care mă ajută, pentru că nu este în regulă să fii marginalizat. Întotdeauna voi fi cu oamenii care sunt trup şi suflet pentru definitivarea proiectelor”, a mai adăugat primarul din Ocnele Mari.

Constantin Bărzăgeanu: ”Sincer, Adrănel Cotescu este un om de excepţie şi îmi doresc ca oamenii să îl aleagă senator, pentru că este o raritate! ”

La capitolul realizări, profesorul Adrănel Cotescu poate bifa câteva obiective atinse şi în comuna Mihăeşti, unde, de asemenea conducerea se află în mâna unui primar PDL. Edilul-şef Constantin Bărzăgeanu a ţinut să îşi exprime recunoştinţa faţă de permanenta disponibilitate şi implicare a candidatului USL vis-a-vis de necesităţile locuitorilor din Mihăeşti. “Țin să-i mulţumesc, pentru că datorită dumnealui am reuşit să rezolv problema Drumului Comunal 128 Punctul Plută ÔÇô Halta Govora, apoi ne-a ajutat pentru ca oamenii să aibă apă şi canalizare în zona Mănăstirii Govora şi pentru schimbarea conductei de apă şi aducerea unei staţii de pompare pentru satele Arsanca şi Măgura, proiecte pe care dumnealui le-a prins in lista de investiţii. Domnul Cotescu este vecinul nostru, dânsul fiind originar din Băile Govora şi de câte ori a avut drum de la noi, de atâtea ori s-a interesat cum ne poate ajuta. Am fost şi la dumnealui la Bucureşti , poate de trei ori într-o lună şi întotdeauna am găsit uşa deschisă, ne-a rezolvat cu dosarele, venind alături cu reprezentanţi din minister. Sincer, este un om de excepţie şi îmi doresc ca oamenii să îl aleagă senator, pentru că este o raritate”, a declarat primarul comunei Mihăeşti.

Într-adevăr, candidatul USL, Adrănel Cotescu a subliniat, în mai multe rânduri, faptul că o bună cooperare cu toţi primarii, indiferent de apartenenţa lor politică este o soluţie de bun simţ care vine în beneficiul judeţului, a vâlcenilor şi, totodată, o dovadă de maturitate, care depăşeşte barierele oricărui orgoliu, interesul oamenilor fiind mult mai important decât orice dispută care nu aduce o izbândă comunităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe