Milorad Cumpănăşoiu este mai cunoscut de DNA decât de cetăţeni din Colegiul Bălceşti

joi, 15 noiembrie 2012


Milorad Cumpănăşoiu este mai cunoscut de DNA decât de cetăţeni din Colegiul Bălceşti

• Oamenii deputatului Mazilu l-au umilit în Lădeşti pe candidatul PDL

Candidatul ARD pentru Colegiul de Deputaţi Bălceşti, Milorad Cumpănăşoiu, este cu siguranţă punctul slab al listei Alianţei România Dreaptă din Vâlcea. Noi punem şi un pariu că va obţine cel mai mic scor din toţi candidaţii ARD. Comisia de integritate ARD nu a reuşit să albească total listele de candidaturi. Într-un colegiu precum Bălceştiul, unde toată lumea ştie că actualul deputat Constantin Mazilu are o poziţie electorală foarte sigură fiind cotat cu peste 60% din opţiunile de vot cu mai puţin de 30 de zile înainte de alegeri, nimeni nu se înghesuia să candideze. Nici PPDD nu a găsit vreun vâlcean dornic să intre în competiţie cu Mazilu aşa că a trimis o doamnă din Bucureşti să reprezinte partidul. ARD însă l-a trimis pe fostul şef de carieră de la Berbeşti de al cărui nume se leagă mai multe afaceri nu tocmai curate. Este vorba doar de câteva mii de camioane cu cărbune, care ar fi ieşit ieşit (neînregistrate în contabilitatea exploatării miniere) pe poarta E.C. Berbeşti. În schemă este implicată şi o anumită firmă de protecţie şi pază, SC Stil Guard SRL. Numele lui Cumpănăşoiu se află în mai multe documente DNA ce privesc şi alte licitaţii. La SNLO Târgu Jiu s-au desfăşurat licitaţii dubioase (cu privire la alunecările de teren din 01.06.2012 şi 05.06.2012 de la Berbeşti), iar în comisia de licitaţie a fost nominalizat un singur membru al EMC Berbeşti: Ion Milorad Cumpănăşoiu. În fine redacţia noastră urmăreşte în această perioadă comportamentul candidaţilor în teren şi mai puţin problemele juridice ale acestora convinşi că Justiţia va răsplăti faptele fiecăruia.

Cumpănăşoiu şi pufoaicele de miner

Duminică, 11 noiembrie, am vizitat colegiul şi cum ştiam că e zi de târg în Lădeşti ne-am gândit că vom da măcar de un candidat în zonă. Am dat de mai mulţi. Prima dată am remarcat agitaţia din jurul deputatului Mazilu şi a senatorului Coca. Aceştia erau însoţiţi de mai mulţi primari (edilii din Stăneşti, Lădeşti, Popeşti, Fârtăţeşti) şi de un grup de tineri care împărţeau programul celor doi candidaţi ai USL din zonă, pliante electorale şi scrisori electorale. Apoi am remarcat prezenţa în târg a doamnei Elena Holban (redactorii noştri sunt unii dintre puţinii care îi ştiu după chip pe toţi candidaţii). Doamna era dezorientată puţin, nu cunoştea pe nimeni. La intrare în târg l-a abordat pe deputatul Mazilu care a făcut astfel cunoştinţă cu contracandidata de la PPDD, au discutat câteva minute şi s-au lăsat fotografiaţi împreună. Printre comercianţi l-am văzut plimbându-se singur pe Ion Oprescu, candidatul ARD pe colegiul de Senat Drăgăşani- Bălceşti, un om intrat de 3 ani în politică care ştie că nu are şanse împotriva veteranului Coca Laurenţiu.

Actualul senator a dat mâna cu Oprescu s-a lăsat fotografiat, au glumit puţin. În târg lume mai puţină ca de obicei. Un comerciant ne spune de ce: e perioada dintre pensii, nu are lumea bani! Deodată auzim vocea puternică a lui Nicu Voicescu, primarul din Fârtăţeşti : “Băi ce e cu voi îmbrăcaţi aşa? Parcă aţi ieşit din schimb! De ce nu vă îmbrăcaţi măi în portocaliu să vă recunoască lumea, să ştie din ce partid sunteţi?!” Voicescu strigă spre un grup de bărbaţi ce îl înconjoară pe Milorad Cumpănăşoiu. Cu toţii, inclusiv candidatul ARD, poartă pufoaice de miner noi de culoare albastru închis. Încearcă să dea câteva pliante. Nu le primeşte nimeni. Oamenii nu vor nici să vorbească cu ei. Cum să facă asta când la câţiva metri este deputatul Mazilu care îi cunoaşte pe fiecare în parte. Gaşca lui Cumpănăşoiu pleacă descumpănită. În spate primarii USL vorbesc despre afacerile lui, despre faptul că habar nu are de agricultură dar promite programe agricole, despre “ tupeul ăstora să vină aici la noi să ne promită marea cu sarea când nu au făcut nimicÔǪ”
Vom reveni cu dezvăluiri incendiare despre afacerile lui Milorad Cumpănăşoiu. Afaceri cu cărbune...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe