Toţi primarii îl susţin pe candidatul USL, Marin Adrănel Cotescu, pentru Colegiul Râmnicu Vâlcea-Senat

luni, 12 noiembrie 2012

Toţi primarii îl susţin pe candidatul USL, Marin Adrănel Cotescu, pentru Colegiul Râmnicu Vâlcea-Senat

Profesorul Adrănel Cotescu, candidatul USL în Colegiul Senatorial Râmnicu Vâlcea se bucură de o reală susţinere din partea primarilor din localităţile Băile Olăneşti, Păuşeşti-Măglaşi şi Vlădeşti, declaraţiile edililor venind să întărească semnificaţia sloganului “În primul rând fapte”, slogan pe care viitorul parlamentar l-a ales pe durata campaniei electorale. Întrucât demersurile menite să soluţioneze problemele reale ale judeţului Vâlcea au fost o prioritate cu mult înainte de startul competiţiei politice, Alexandru Dediu, primarul comunei Păuşeşţi Măglaşi are numai cuvinte de laudă pentru prof. Adrănel Cotescu. “Datorită dumnealui oamenii din toate satele au apă şi, mai mult de atât, cu sprijinul pe care ni l-a acordat, am reuşit să asfaltăm 6 kilometri de drumuri comunale, să modernizăm căminul cultural şi să reabilităm Școala cu clasele I-VIII Achim Popescu. Pentru oamenii locului, acest aport înseamnă mult! Este un om de-al nostru, o persoană caldă, bine pregătită, care a avut şi are grijă de angajamentele sale. Are o relaţie bună cu cetăţenii, întotdeauna le-a ascultat doleanţele. Aş putea spune că are vârsta optimă pentru a putea accede la funcţia de senator. Cel mai important este că niciodată nu a fost omul care să vrea să profite sau să aibă unele foloase, pentru că, pentru el bunul simţ este extrem de important, la fel ca şi binele oamenilor”, a declarat edilul-şef din Păuşeşti Măglaşi.

Sorin Ghiţă: “Am maximă încredere în domnul Cotescu!” 

Adrănel Cotescu este la fel de bine văzut şi cotat cu mari şanse de câştig şi în comuna Vlădeşti. Sorin Ghiţă, primarul localităţii mărturiseşte că la ora actuală, oferta candidatului USL, precum şi implicarea sa directă şi constantă în viaţa comunităţii sunt două elemente care îl diferenţiază pe Adrănel Cotescu de restul competitorilor. “De fiecare dată am apreciat un om distins şi înţelept. Este şi cazul domnului Cotescu, care înţelege poate mai bine ca oricine şi simte nevoile oamenilor de aici. Pregătirea sa şi promptitudinea de care a dat dovadă ani la rând, m-au făcut să am încredere maximă şi sunt sigur că din poziţia de parlamentar va putea duce la capăt şi restul proiectelor. Am promisiuni că dumnealui se va ocupa de modernizarea celui mai important drum care leagă centrul comunei de două sate, Fundătura şi Pleaşa. Pe această rută se află şi o mânăstire care este vizitată de sute de pelerini şi printr-o finanţare care să facă din acest traseu unul sigur şi comod pentru transport, le-am aduce oamenilor o mare bucurie. Locuitorii Vlădeştiului nu-şi doresc nimic mai mult!”, a explicat Sorin Ghiţă.

Sorin Vasilache: “Nu e un politician care-şi încearcă norocul, este un profesionist”

Primarul din staţiunea Băile Olăneşti a precizat că mare parte din realizările cu care oraşul se poate mândri poartă amprenta personală a lui Adrănel Cotescu. “Pot afirma că şi-a adus contribuţia în ceea ce a însemnat construirea unui bloc de locuinţe care iată, în curând va fi dat în folosinţă persoanelor evacuate din casele naţionalizate, proiect care a fost derulat prin Compania Naţională de Investiţii. Domnul Cotescu ne-a ajutat şi la modernizarea căminului cultural, prin aducerea a 11 miliarde de lei, motiv pentru care acum oamenii beneficiază de o sală de spectacole, bibliotecă şi multe altele. A fost permanent apropiat de autoritatea locală şi am convingerea că ne va sprijini în continuare. Vasta experienţă în domeniul economiei, legătura apropiată cu primarii îl ajută să ştie cel mai bine ce ne trebuie şi nu este un politician care-şi încearcă norocul, ca alţii. Tocmai de asta va şi câştiga. Este omul pe care îl susţin cu toată tăria şi a venit momentul să avem o majoritate în Parlament şi aleşi cărora le pasă de binele ţării”, a adăugat primarul staţiunii Băile Olăneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe