Reţeaua de traficanţi cu minore ce erau exploatate sexual avea ramificaţii şi în Vâlcea

luni, 12 noiembrie 2012

Reţeaua de traficanţi cu minore ce erau exploatate sexual avea ramificaţii şi în Vâlcea

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T. ÔÇô Serviciul Teritorial Craiova, au descins, săptămâna trecutp în “cuibul” de dezmăţ al unei reţele de proxeneţi. Oamenii legii au găsit într-un motel mai multe tinere obligate să se prostitueze. De asemenea, în trafic, într-un taxi, au fost găsite şi două minore ţinute fără voia lor de proxeneţi.
Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale ÔÇô I.G.P.R., oamenii legii au destructurat un grup infracţional organizat, format din patru membri, specializat în comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori prin exploatare sexuală, prostituţie şi proxenetism, fapte comise în judeţul Dolj.
În fapt, a fost efectuată o descindere la un motel din Craiova, urmată de oprirea în trafic a unui autoturism taxi, folosit la transportul tinerelor traficate, în interiorul căruia a fost identificat Z. Grigore, de 29 de ani, din comuna Bucovăţ, judeţul Dolj. În maşină au fost depistate şi trei tinere, dintre care două minore, pe care suspectul le exploata sexual, pe raza judeţelor Dolj şi Vâlcea.
De asemenea, au fost efectuate şi două percheziţii domiciliare, la locuinţele celorlalţi membri ai grupului infracţional, respectiv E. Marian, de 21 de ani, din comuna Țuglui, S. Maria, de 33 de ani şi S. Nicuşor, de 33 de ani, din comuna Pleşoi, judeţul Dolj.
Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Craiova - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, a rezultat faptul că membrii grupului au exploatat sexual, în cursul acestui an, şase victime, unele dintre acestea fiind minore, obţinând venituri ilegale de peste 10.000 de euro.
Cei patru membri ai grupului infracţional organizat au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, în vederea audierii. În urma administrării probatoriului în cauză, s-a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere.
Astăzi, suspecţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe