Parvenitul politic Costi Rădulescu a terminat facultatea... la barieră

luni, 12 noiembrie 2012

Parvenitul politic Costi Rădulescu a terminat facultatea... la barieră

Cu patru zile înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, Costi Rădulescu (nu putem inversa cele două nume pentru că dăm într-o cacofonie!) a fost văzut împărţind fluturaşi şi cărţi de vizită cu “realizările” profesionale proprii şi cele administrative. Omul a fost desemnat candidatul USL pentru Colegiul Râmnic Sud, însă potrivit ultimelor sonaje de opinie, contracandidatul ARD, Aurelian Pavelescu, conduce detaşat în intenţiile de vot, cu 65%. Mult mai multă treabă făcea pentru USL Remus Grigorescu, o personalitate cu o pregătire profesională ireproşabilă şi cu un statut social nepătat. Revenind însă la campania electorală începută abuziv de Costi Rădulescu, trebuie să spunem că acesta, împreună cu “gorila” din PSD, Dumitru Amza, au fost văzuţi miercuri seară, 31 octombrie 2012, în zona Complexului Comercial Hermes din Ostroveni, împărţind pliante pe care erau înscrise studiile subţiri şi cu activitatea profesională parcursă de candidatul USL.

Însă, toată traiectoria profesională se confundă cu PSD-ul, un partid care i-a îndeplinit toate “toanele” lui Costi Rădulescu privind angajarea în funcţii călduţe şi bine plătite. În cei 17 ani de când taie frunze la câini prin PSD Vâlcea, Costi Rădulescu a primit diverse sinecuri politice pe la diverse firme sau instituţii: prima dată a fost director de marketing la o societate privată, angajat la presiunile fostului primar PSD Traian Sabău; apoi a fost împins la o firmă de construcţii care avea lucrări, direct sau indirect, cu Consiliul Judeţean Vâlcea; în 2009 a primit drept “premiu” din partea PSD funcţia de director general şi preşedinte la CAS Vâlcea (o căciulă mult prea mare pentru experienţa lui); iar acum ascute creioane printr-un birou pe un salariu gras la o societate din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea (numit bineînţeles la indicaţiile preşedintelui Ion Cîlea). La fel s-a întâmplat şi în activitatea administrativă, unde eternul Costi Rădulescu a primit în ultimii 12 ani diverse funcţii de consilier judeţean sau local, precum şi prin consiliile de administraţie, funcţii din care Costi şi-a rotunjit conturile cu câteva sute de milioane de lei vechi.

Astfel că pentru Costi Rădulescu, sediul PSD Vâlcea a fost de fapt “agenţia de şomaj” care a sărit întotdeauna în ajutorul său în găsirea unui loc de muncă bine plătit. În tot acest timp, oameni cu două-trei facultăţi tehnice stau prin şomaj sau prin posturi inferioare studiilor absolvite. Costi Rădulescu se laudă că terminat ASE Bucureşti, însă realitatea este că cei care terminau “facultatea de la barieră” (a se citi Universitatea Constantin Brâncoveanu din Râmnicu Vâlcea) erau obligaţi până în anul 2000 să-şi dea licenţele la ASE Bucureşti, pentru că facultatea de la Vâlcea nu primise încă acreditarea oficială din partea Ministerului Educaţiei.

(Marian Dinu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe