Mesaj emoţionant al candidatului ARD de la Drăgăşani, Ștefan Prală

luni, 12 noiembrie 2012

Mesaj emoţionant al candidatului ARD de la Drăgăşani, Ștefan Prală

“Am crezut multă vreme că făcând politică aş putea să îndrept ceva. Nu cred că este vreunul care să ştie judeţul de la un capăt la altul aşa cum îl ştiu eu. L-am bătut cu piciorul, am stat de vorbă cu mii de oameni, i-am ajutat pe unii să ajungă în funcţii, iar aceia au dovedit, ulterior, că le pasă prea puţin de cei care le-au dat votul. Nici unul dintre ei nu o duce prost. Unii se dau de ceasul morţii că muncesc prea mult, numai că, din câte îmi dau seama, muncesc numai pentru ei, nu pentru voi.

S-a dus de râpă toată industria din Drăgăşani şi unii oameni ai locului n-au mişcat nici un deget ca să oprească jaful şi hoţia, distrugerea fabricilor. Cu siguranţă, vor venii şi acum să vă promită marea cu sarea, de fapt ei nu-şi doresc altceva decât să mai mănânce alte miliarde de lei în anii ce vor urma, ani care nu vor fi deloc uşori pentru România. Din impozitele voastre îşi iau politicienii salariile grase.

Cred că a venit timpul să muncim împreună şi să găsim soluţii pentru a scoate sărăcia din case. Am stat de vorbă cu mii de ţărani şi ştiu exact unde trebuie să intervenim, pentru ca să ne schimbăm viaţa. Iar aici nu este vorba numai de viaţa noastră, ci şi de viaţa copiilor noştri. Trebuie să facem şcoli de meserii, unde aceştia să înveţe, să reinventăm ceea ce se pare că am uitat, industria locală de prelucrare a producţiei agricole, dar şi a altor resurse.

Este aproape imposibil să nu reuşim, dacă ne punem asta în minte şi construim împreună un plan de bătaie, iar eu mă angajez că voi face tot ce este posibil ca aceste lucruri să se întâmple. Nu mi-am luat niciodată cuvântul înapoi şi n-aş putea să mai trec pragul casei părinteşti dacă acum vin să vă torn minciuni şi apoi n-am să vă mai văd niciodată şi n-am să mă ţin de ceea ce stabilim împreună”.

Al dumneavoastră, cu toată sinceritatea,
Ștefan Prală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe