Sparle si soparle 8 noiembrie 2012

joi, 8 noiembrie 2012

Sparle si soparle 8 noiembrie 2012

• Pe surse am afalt că baronul chimic Constantin Roibu intenţionează să cumpere cele 14,02% din titlurile OLTCHIM deţinute de Fondul de Investiţii Carlson Ventures, înregistrat în Marea Britanie, prin Nachbar Services. Operaţiunea se va face prin locotenentul Nicolae Enache şi anumite firme înregistrate în paradisuri fiscale. 

• Un locuitor al comunei Valea Mare ne-a transmis pe adresa electronică a ziarului următoarele rânduri: “Constantin Briceag nu este un primar serios, de ce nu le atribuie cetăţenilor din comună, conform legii, terenurile forestiere? În primărie nu este ordine şi disciplină aşa cum ar trebui. Și îl mai rugăm pe primarul Briceag să se ocupe şi de canalizarea localiăţii, că de aceea este plătit din bani publici. De asemenea, anumiţi salariaţi ai primăriei nu ştiu să se comporte cu publicul şi să respecte contribuabilul aşa cum ar trebui. Treziţi-vă la realitate, domnilor şi doamnelor angajati ai Primăriei Valea Mare, nu uitaţi că sunteţi plătiţi din banii noştri!ÔÇ£

• Fostul primar boxer al comunei Mateeşti, Nicolae Stănişor, a ajuns un discipol de nădejde al... patronului de la Steaua Bucureşti, Gigi (me-me-me) Becali. Nu, omul nu s-a angajat, aşa cum aţi crede, la clubul de fotbal din Ghencea, ci a luat-o pe urmele meseriei care l-a “consacrat” pe Gigi Becali: aceea de cioban. După ce a pierdut lamentabil funcţia de edil şef în Mateeşti, Stănişor a luat calea pribegiei şi s-a făcut paznic la oi prin împrejurimile comunei. Măcar aici, Stănişor poate să exerseze cu lupii şi urşii noi partide de lupte libere, “specialitatea” dovedită în ultimii ani în fruntea Primăriei Mateeşti.

• Aşa cum era de intuit, Finanţele Publice vor relua licitaţia pentru vânzarea Discotecii Enigma în data de 13 noiembrie. La licitaţia din urmă cu o săptămână a sosit reprezentantul unei firme care oferea preţul de 8 miliarde lei vechi cerut de Fisc, însă organizatorii licitaţiei au constatat că procura pe care acesta o deţinea... era expirată. Astfel că s-a decis amânarea licitaţiei până săptămâna viitoare, preţul cerut de Finanţele Publice fiind identic: 8 miliarde lei. Mai menţionăm doar că cel care a venit la licitaţie era reprezentantul... chiriaşului care sălăşuieşte în Discoteca Enigma.

• Zile grele pentru familia chiloţarului şef Tanislav. Ipchimenul cu nume de bulgar a fost dat afară de la Agenţia Domeniilor Statului Vâlcea în urmă cu câteva săptămâni, “redacţia” fiţuicii pe care o edita consoarta a fost evacuată din sediul UNPR Vâlcea (odată cu partidul), iar datoriile pe care le-a lăsat la o tipografie se apropie de 100 milioane de lei vechi. Colac peste pupăză, jumătatea lui C. Tanislav a fost văzută marţi în târgul de vechituri de la Goranu, scormonind după haine second-hand....

• Fiul primarului din comuna Fârtăţeşti, Voicescu jr., se pregăteşte să devină şef la Agenţia de Protecţie a Mediului Vâlcea. Tânărul are doar 25 ani şi nici un fel de experienţă în domeniu, dar ce mai contează atunci când numirile sunt făcute pe criterii politice, la ordinul direct al preşedintelui PSD, Ion Cîlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe