Mi-am câştigat cu onestitate şi mult efort popularitatea în plan politic, profesional şi cetăţenesc

joi, 1 noiembrie 2012

• Traian Dobrinescu, candidatul USL pe Colegiul de deputaţi Râmnic Nord:

“Mi-am câştigat cu onestitate şi mult efort popularitatea în plan politic, profesional şi cetăţenesc”

Candidatul Uniunii Social Liberale pe Colegiul de deputaţi Râmnic Nord, Traian Dobrinescu (63 de ani), a absolvit în anul 1972 Facultatea de Filologie din cadrul Universităţii “Babeş Bolyai” din Cluj Napoca. Între 1972 şi 1975, Traian Dobrinescu a fost profesor de limba română şi limba franceză la Școala Generală Malaia, Liceul Voineasa şi Școala Generală Titeşti-Perişani, iar între anii 1975 şi iunie 1989 a predat limba română şi limba franceză la Liceul din Băbeni. În perioada iulie 1989 - februarie 1990, Traian Dobrinescu a fost şeful secţiei teatrale Râmnicu Vâlcea, afiliată Teatrului de Stat din Sibiu, după care a fondat şi a fost directorul primului cotidian particular din România “Curierul de Vâlcea”. În 1991, Traian Dobrinescu a ocupat funcţia de director al Teatrului de Stat “Anton Pann”, iar din 1992, timp de trei ani, acesta a fost editor şi director al cotidianului “Informaţia Zilei” ocupând şi funcţia de membru al Asociaţiei Internaţionale a Jurnaliştilor cu sediul la Praga. De-a lungul vremii, Traian Dobrinescu a publicat sute de editoriale în mai multe ziare locale. Activitatea literară a lui Traian Dobrinescu (membru în Uniunea Scriitorilor din România) este vastă şi cuprinde următoarele publicaţii: volumul de proză “Preludii epice”, Editura Eminescu Bucureşti; volumul “Cântec de violoncel - 61 de texte lirice”, Editura Ziua Bucureşti; volumul “Urme - 50 de texte lirice”, Editura Cartea Românească Bucureşti; romanul “Când Dumnezeu îmi spunea pe nume”, Editura Paralela 45 Piteşti; în curs de apariţie romanul “Fluturi de iarnă” şi al treilea volum de poezie “Risipitorul de timp”, Editura Cartea Românească Bucureşti.

“Sunt căsătorit şi am doi copii. Mi-am câştigat cu onestitate şi mult efort popularitatea în plan politic, profesional şi cetăţenesc. Toate cărţile publicate s-au bucurat de recenzii favorabile în revista România Literară. Sunt membru al Partidului Naţional Liberal, filiala Vâlcea, de la sfârşitul anului 1996, fiind primit în partid de preşedintele Jean Decuseară. De la primirea în partid şi până în prezent, am rămas statornic partidului şi doctrinei. Nu am venit în partid prin fuziunea cu alt partid”, spune Traian Dobrinescu.

Primarul Emilian Frâncu, preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, este convins că, în municipiu, electoratul va vota candidaţii USL pentru alegerile parlamentare pe cele două colegii pentru Camera Deputaţilor şi unul pentru Senat. Frâncu susţine că, la Râmnicu Vâlcea, Uniunea Social Liberală va obţine un rezultat foarte bun, câştigând cu peste 50% cele trei colegii. “La Râmnicu Vâlcea, USL are o ofertă generoasă. Traian Dobrinescu a făcut în aşa fel încât cultura vâlceană să fie cunoscută pe întreg mapamondul. Sunt convins că activitatea mea parlamentară va ficontinuată de colegii mei şi sunt bucurors că în Parlamentul României vor fi trei colegi care ţin la oameni, care se preocupă de soarta judeţului şi, în felul acesta, Râmnicul va avea şansa să primească finanţări şi să participe la proiecte pe care colegii noştri în Parlament le vor vota”, a declarat Emilian Frâncu după depunerea candidaturilor USL la Biroul Electoral Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe