La PP-DD, pleacă Sanda, vine românul de succes în Italia, Liviu Lipot

joi, 1 noiembrie 2012

Manelistul politic Romică tremură pe... rămurică! Pe Colegiul Râmnicu Vâlcea Nord,

La PP-DD, pleacă Sanda, vine românul de succes în Italia, Liviu Lipot

Potrivit www.criterii.ro, candidatul Valentin Sanda s-a retras din cursa pentru colegiul Rm. Vâlcea nord (n.r. a fost, credem, o negociere) şi în locul său a venit un necunoscut pentru Vâlcea pe nume Liviu Lipot.
Un ziar din Costanţa îl descrie pe noul venit astfel: “Liviu Lipot are 38 de ani, s-a născut la Constanţa. A venit în Italia în 1997 şi acum locuieşte cu familia la Bologna. Iniţial a lucrat în construcţii, apoi ca mecanic şi şofer. În prezent are două firme în Italia şi una în România. Doar în Italia are peste 170 de angajaţi, majoritatea români, dar şi italieni sau de alte naţionalităţi. Obiectul de activitate al firmelor este legat de transporturi de persoane şi marfă, montaj mobilă, logistică. Are parteneri importanţi precum Ikea, TNT, ItalMondo, Shenker, Geodi şi Leroy Merlin”.

“Pentru mine angajaţii sunt colaboratori, prieteni şi totodată persoanele care mă ajută să câştig. Există disciplină şi respect reciproc între noi pentru că toţi avem acelaşi interes. Nu ţin cont de naţionalitatea angajaţilor mei, sunt şi din Pakistan şi India şi din Italia, dar majoritatea sunt români, principala calitate fiind aceea că sunt muncitori şi oneşti.” ÔÇô a declarat Liviu Lipot pentru publicatia electronică www.impactonline.biz.

Liviu Lipot este şi proprietarul unei firme în România care se ocupă cu decorarea hotelurilor, a restaurantelor sau diverselor construcţii, în special cu produse făcute de către angajaţii săi. Este vorba de sculpturi şi ornamente în piatră, toate produse artizanal, cu valoare de obiect unic. Artizanii sunt persoane cu handicap, Lipot considerând că această categorie este deosebit de defavorizată de către societate, el dându-le o şansă de a avea un loc de muncă şi un loc în societate. ÔÇ£Sunt excelenţi profesionişti, adevăraţi artişti. E foarte greu în ziua de azi să găseşti un loc de muncă şi fără să ai un handicap fizic, dar pentru ei e mai dificil. Ceea ce produc la firma mea din Constanţa e foarte apreciat, sculpturile lor fiind considerate adevărate opere de artă. Deja ne-am lăsat amprenta pe multe construcţii din ţară şi străinătate. Câteva biserici ortodoxe româneşti din Italia au de asemenea lucrări de-ale noastre, donate, evident.”

Intenţia românului este de a candida pentru un loc în Parlamentul României, la următoarele alegeri. Consideră că situaţia materială deosebită pe care o are ÔÇ£îmi permite să nu fiu corupt”. “Situaţia mea materială îmi permite să mă pot arunca într-o cursă electorală de la acest nivel. Vă declar în exclusivitate acest lucru. Am început să-mi formez şi o echipă de colaboratori, care mă vor consilia pe tot parcursul campaniei electorale. Am idei clare despre nevoile românilor şi soluţiile de rezolvare a acestor probleme. Experienţa acumulată de-a lungul anilor departe de casă îmi permite să stau la discuţii cu orice alt contracandidat.” ÔÇô a mai declarat Liviu Lipot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe