Sparle si soparle 29 octombrie 2012

luni, 29 octombrie 2012

Sparle si soparle 29 octombrie 2012

• Îi acordăm prima bilă neagră prefectului Mircea Nadolu pentru că a participat la o acţiune eminamente politică şi cu accente electorale. În calitate de prefect (a)politic, Mircea Nadolu trebuia să se abţină să participe la Școala Politică Liberală “I.G. Duca”, ce s-a desfăşurat la Horezu.

• Primarul social-democrat din Prundeni, Ion Horia Horăscu, forţeză limitele legii şi ale penalului. Vineri, de ziua Sfântului Dumitru, la Zăvideni, pe esplanada Centrului de Cultură şi Educaţie, au avut loc manifestări culturale prilejuite de Festivalul Vinului Vâlcean. Toate bune şi frumoase, numai că “moşierul” Horăscu trebuie să răspundă pe ce criterii a acordat statutul de producător la acest eveniment unei obscure asociaţii “culturaleÔÇ£? Întrebarea pentru primarul din Prundeni nu este întâmplătoare, pentru că Festivalul Vinului Vâlcean a fost finanţat din fonduri europene (Programul Regio) cu sume de zeci de mii de euro, iar în cazul unui refuz, “Ziarul de Vâlcea” va sesiza DNA-ul şi Oficiul Antifraudă al Comisiei Europene despre acest eventual abuz!

• Fostul şef al Direcţiei Silvice Râmnicu Vâlcea, Ion Oprescu, a căzut recent la votul din comisia de integritate a Alianţei România Dreaptă (ARD), condusă de Monica Macovei. Oprescu vroia să candideze la alegerile parlamentare, însă Macovei a fost informată despre “afacerile” suspecte derulate cu suprafeţe de păduri prin Voineasa şi Malaia, derulate de fostul director al Direcţiei Silivce Vâlcea şi, în consecinţă, nu a avizat candidatura acestuia.

• Omul de afaceri Mihai Șoavă a primit, la acest sfârşit de săptămână, vizita unor “prieteniÔÇ£, care i-au administrat o corecţie...fizică. Se pare că este vorba despre nişte datorii mai vechi neachitate de patronul societăţii As Trans. Vom reveni cu detalii.

• Claudia, notăriţa, fosta soţie a unui profitor liberal, şi-a tras un nou amant. Un indian cu calităţi de mare yoghin!

• Mai mulţi ingineri din combinat sunt foarte nemulţumiţi de promovarea unor personaje precum soţii Ciobescu despre care am scris pe larg sau despre crearea unor servicii paralele cu unele deja existente. Unul specialist spunea zilele trecute că în prezent OLTCHIM are pierderi mai mari decât atunci când era închis şi că după alegerile parlamentare când se va închide din nou, în Combinat vor rămâne mii de tone de clor produse degeaba care nu vor avea piaţă de desfacere şi care nu vor putea fi folosite în producţie pentru că Oltchim nu va avea bani să repornească toate fabricile care le are. Posibil, nu?

• Fostul director de la Oltchim, Constantin Roibu, se încăpăţânează să rămână angajat al Oltchimului. Mai mult decât atât, Roibu organizează aproape zilnic şedinţe paralele de coordinare a activităţilor din combinat la care participă foştii directori, unii şefi de servicii şi mai mulţi lideri de sindicat. Aceştia pun la cale sabotarea actualei conduceri a Oltchimului. Nu înţelegem de ce Mihai Bălan îl mai tolerează pe individul toxic?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe