Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, are în judeţ o organizaţie umflată artificial

joi, 25 octombrie 2012

• Alianţa România Dreaptă vrea să obţină 30% în Vâlcea

Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, are în judeţ o organizaţie umflată artificial

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezent miercuri, 24 octombrie, la Râmnicu Vâlcea pentru a asista la inaugurarea sediului filialei judeţene a Forţei Civice (situat lângă clădirea Finanţelor Publice), formaţiune al cărui lider naţional este. La conferinţa de presă prilejuită de acest evenimet, Ungureanu l-a prezentat pe controversatul Laurenţiu Baranga, candidat al Forţei Civice pe Colegiul Senatorial Brezoi-Horezu, susţinând că este sigur că unicul candidat din judeţ pe listele ARD al Forţei Civice are calităţi ce îl pot recomanda cu succes electoratului. La eveniment au mai fost prezenţi senatorul Dorel Jurcan, deputatul Samoil Vîlcu şi Ștefan Prală, candidat al ARD pe Colegiul de Deputaţi Drăgăşani, toţi din partea PDL Vâlcea. MRU a afirmat că este mândru de organizaţia vâlceană pe care o consideră printre primele 10 din ţară. Lucru normal dacă ţinem cont că fostul premier a declarat că partidul pe care îl conduce a depăşit 8000 de membri la nivel naţional, iar Baranga l-a informat că are în Vâlcea 33 de organizaţii şi peste 900 de membri.

În preajma sediului, jurnaliştii prezenţi au observat mai mulţi foşti ofiţeri şi subofiţeri ai fostei Securităţi sau a altor servicii secrete actuale. Senatorul Dorel Jurcan a declarat că listele pentru Parlament ale ARD vor fi definitive pentru judeţul nostru joi, 25 octombrie, când va fi stabilit şi candidatul pe Colegiul Electoral Râmnicu Vâlcea Sud. “Avem de ales între Gabriela Ene, Mihai Persu şi Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD, care ar dori să îşi schimbe colegiul şi să vină în Vâlcea, deşi iniţial dorea să candideze în Argeş. Nu putem fi încă siguri, probabil vom depune listele în wekend la BEC”, a declarat Dorel Jurcan. La nivel naţional, MRU a confirmat că Alianţa România Dreaptă avea miercuri închise listele de candidaturi pentru 36 de judeţe, iar listele pe Bucureşti vor fi definitivate ultimele, în cursul unei şedinţe a conducerii alianţei ce va avea loc duminică. Fostul prim-ministru a mai spus că putea alege să candideze la Iaşi, Bucureşti, Constanţa, Sibiu sau Maramureş, dar în condiţiile în care ARD nu are colegii electorale absolut sigure a preferat Aradul pentru că acolo există o tradiţie a militantismului de dreapta şi în acelaţi timp va putea să ajute colegii candidaţi din Timiş şi Caraş Severin. “ARD are un singur adversar. USL nu este adversarul nostru, USL va muri singur.

Mai mulţi liberali din foarte multe organizaţii vin deja spre noi, iar Crin Antonescu se face că nu ştie că majoritatea liberalilor vor o alianţă cu noi şi s-au săturat de deciziile care au dus la invadarea PNL cu tot fel de cetăţeni suspecţi. ARD, repet, are un singur adversar şi trebuie să ne calibrăm campania electorală dup acest adversar. Noi ne luptăm cu TIMPUL”, a mai spus elegantul politician MRU. Liderul Forţei Civice a fost extrem de politicos cu toţi jurnaliştii (de unde naiba au răsărit brusc peste 30 de publicaţii şi televiziuni!), cerând scuze pentru o întârziere de 10 minute şi solicitând fiecărui jurnalist numele său în momentul în care răspunde întrebărilor. Subiectul OLTCHIM nu a fost ocolit, aşa cum era de aşteptat, toată vina fiind aruncată în capul lui Victor Ponta şi a Guvernului uselist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe