Costi Rădulescu a încasat bani aiurea de la Servcet SA

joi, 25 octombrie 2012

Candidatul PSD pe Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud,

Costi Rădulescu a încasat bani aiurea de la Servcet SA

Constantin Rădulescu (zis Costi) este acum candidat la Parlamentul României, pe Colegiul Sud Râmnicu Vâlcea din partea USL. A fost consilier judeţean şi consilier municipal, cel mai tânăr în acel mandat. Pentru unii părea marea speranţă a organizaţiei TSD în urmă cu ani buni. A promovat în partid devenind prieten cu lideri controversaţi dar mari manipulatori. S-a apucat de afaceri şi a devenit din ce în ce mai preocupat de propria bunăstare. A fost şi este un intrigant. Unul dintre cei care au sabotat din răsputeri avansarea altor tineri în structura partidului. TSD a devenit acum o organizaţie moartă, în care puterea se păstrează în sânul familiei, preşedinte fiind la ora actuală Lucian Rădulescu, fratele lui Costi. Viabilă doar pe hârtie. Organizaţiile similare democrate şi liberale promovează concurenţa şi competiţia. Oamenii de aici sprijină financiar acţiunile partidului şi se ocupă de realizarea unor proiecte de impact. Aleargă prin comunele judeţului, creează acţiuni, comunică mediatic cu electoratul. Au parcă altă percepţie asupra politicii şi vieţii economice.

Cei din PSD au greşit când i-au dat putere prea mare acestui Costi. Datorită acestui personaj, în anul 2004, PSD a pierdut zdrobitor alegerile din municipiu. Rădulescu s-a ocupat de campanie într-un fel amatorist şi populist. Fără să simtă realitatea din oraş. Nu spunem că Sabău putea câştiga din nou primăria dar o campanie construită eficient ar fi dus la mai multe voturi pentru consiliul local şi cel judeţean. Cu un loc eligibil asigurat pe listele Consiliului Judeţean, tânărul, îmbătrânit deja ideologic, Rădulescu s-a ocupat mereu să-i fie lui bine. Și în timp ce alţii cheltuiau bani şi energie el câştiga.

În ultimii doi ani s-a aciuat în funcţia de director adjunct la societatea Servcet SA, unde s-a specializat în “frecatul menteiÔÇ£. CET Govora, societate care este acţionar majoritar la Servcet (şi dependentă politic de “muşchiiÔÇ£ preşedintelui PSD Vâlcea, Ion Cîlea), i-a pus la dispoziţia “mareluiÔÇ£ Costi maşină nou-nouţă, şofer şi secretară. Ca să facă NIMIC! O analiză mai eficientă a activităţii fiecărui consilier local şi judeţean ar putea ajuta PSD să scape la alegerile viitoare de astfel de indivizi. Adică să-i pună la treabă, nu pe liste pentru alegerile parlamentare.(N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe