BRD-Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale prefinanţează fermierii ce beneficiază de plăţi naţionale directe complementare în sectorul zootehnic

joi, 25 octombrie 2012

Bucureşti, 22 octombrie 2012

BRD-Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale prefinanţează fermierii ce beneficiază de plăţi naţionale directe complementare în sectorul zootehnic

BRD-Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale a semnat o nouă convenţie cu APIA (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură), în baza căreia vor fi acordate credite de finanţare a capitalului de lucru pentru beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare (PNDC) pentru sectorul zootehnic, pentru anul 2012.

Graţie acestui nou acord, deţinătorii de ovine, caprine şi bovine vor putea beneficia de prefinanţarea a 90% din valoarea sumelor de încasat, certificate prin Adeverinţa APIA, în baza unei documentaţii simplificate.

Agricultura reprezintă o zonă de interes pentru BRD. Pentru a veni în întâmpinarea fermierilor, banca a creat atât credite pentru nevoi curente - creditul pentru campania agricolă, creditul în baza certificatelor de depozit “Primul Siloz”, credite de prefinanţare a subvenţiilor APIA - SAPS / Axa II / Bunăstarea animalelor)-, cât şi credite specifice de investiţii, inclusiv cele acordate pentru sprijinul proiectelor cu cofinanţare din fonduri europene.

BRD ÔÇô Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a patra capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Soci├®t├® G├®n├®rale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe