Oltchim a câştigat categoric al doilea meci (34-15) împotriva vicecampioanei Germaniei, Buxtehuder SV

luni, 22 octombrie 2012

• Handbal feminin, Liga Campionilor

Oltchim a câştigat categoric al doilea meci (34-15) împotriva vicecampioanei Germaniei, Buxtehuder SV

• fetele de la Oltchim vor juca următorul meci în această competiţie pe 27 octombrie, în deplasare cu Randers

Demonstraţie de forţă a “galacticelor” în Germania. Victorie la 19 goluri diferenţă în faţa celor de la Buxtehuder, cel mai categoric succes în grupele Ligii, din istoria clubului. Campioana României a făcut instrucţie sâmbătă seară, la Hamburg, cu vicecampioana Germaniei, Buxtehuder SV. “Galacticele” au câştigat cu 34-15 la capătul unui joc în care au strălucit în atac, dar mai ales în apărare.

Portarul Paula Ungureanu a făcut un meci fantastic

Goal-keeperul a avut nu mai puţin de 19 parade, reuşind un procentaj fabulos de 56 la sută! Cu poarta asigurată, vîlcencele au zburdat pe teren. Bulatovici a luat iar la ţintă vinclurile porţii adverse, Stanca a marcat pe contraatac aşa cum o făcea acum cîteva sezoane, iar diferenţa a început să crească pe tabelă. A fost 4-1 (minutul 9) şi 12-4 (minutul 24), nemţoaicele chinuindu-se din greu să ajungă la poarta Oltchimului. A fost 14-6 la pauză, motiv pentru antrenorul Jakob Vestergaard să ruleze tot lotul. 

Zece goluri consecutiv

Buxtehuder a dat semne că echilibrează jocul în primele minute din partea a doua. La 13-20 în minutul 45, Vîlcea a accelerat jocul şi adversarul s-a pierdut pe drum. Zece goluri marcate consecutiv au dus tabela la 30-13. Și măcelul nu se terminase. La final a fost 15-34, un succes la 19 goluri diferenţă, cel mai categoric reuşit de Oltchim, în istoria sa, în grupele Ligii Campionilor! “A părut că adversarul a fost slab? Asta pentru că pe nemţoaice le-am făcut noi să joace slab!”, a spus Petre Berbecaru, preşedinte Oltchim.

Un drum epuizant pentru “galactice”

Handbalistele de la Oltchim au plecat spre Germania vineri dimineaţă. A fost mai întîi drumul Rm. Vâlcea - Bucureşti, cu autocarul. Au trebuit să aştepte pe aeroportul “Henri Coandă” mai bine de două ore avionul care trebuia să le ducă la Munchen şi de aici au început peripeţiile. “A fost ceaţă la Munchen şi avionul nu a putut decola spre Bucureşti. Am pierdut apoi legătura de la Munchen la Hamburg şi am mai stat şi la Munchen pe aeroport”, a explicat Petre Berbecaru. Vîlcencele au ajuns pînă la urmă la destinaţie după 14 ore! 

Aurelia Brădeanu spune că jocul echipei creşte de la meci la meci şi că încrederea e acum la cote maxime: “Am luat meciul în serios. Nu ne gîndeam că o să avem un meci uşor. Am dat totul, ne-am apărat şi scorul a fost cel care a fost. Nu am făcut nimic special. Apărarea a fost la înălţime, Paula a apărat fantastic şi am marcat mult pe contraatac. Meciul de la Randers vom încerca să ni-l facem uşor. Important e ca noi să jucăm ca până acum, pentru că echipa arată din ce în ce mai bine, de la meci la meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe