Sparle si soparle 19 octombrie 2012

joi, 18 octombrie 2012

Sparle si soparle 19 octombrie 2012

• Mai deunăzi, Depozitarul Central a înregistrat transferul de proprietate al unui număr de 48,13 milioane de acţiuni (reprezentând 14,02% din capitalul social) emise de OLTCHIM, din contul societăţii Nachbar Services Limited în contul firmei Polyolt Holding Limited. Acest lucru s-a făcut ca urmare a majorării capitalului social al societăţii Polyolt Holding Limited, prin aportul în natură subscris de către Nachbar Services Limited. Menţionăm că, în urma operaţiunilor efectuate, s-au înregistrat modificări în structura acţionarilor de la OLTCHIM.

• De 2.187 de ori a încălcat legea delegaţia vâlceană care a fost prezentă la manifestarea megalomanică numită miting USL care s-a desfăşurat la Arena Naţională din Bucureşti. În primul rând, pentru deplasarea celor câteva sute de activişti din Vâlcea s-au folosit maşini ale instituţiilor de stat, cu şoferi şi benzină achitată din bugetul public. Dăm numai câteva exemple. Un microbuz şi maşina Volkswagen Touareg, aparţinând Administraţiei Bazinale de Apă Olt, au făcut deplasarea la Bucureşti. De asemenea, mai multe microbuze şcolare i-au lăsat cu ochii în soare pe elevii din satele Vâlcii, pentru că “patronul” de la Inspectoratul Școlar, Florin Smeureanu, a dat dispoziţie ca acestea să fie folosite pentru... transportul activiştilor USL. În fine, mai remarcăm un grup de copii de la Centrul de Plasament nr. 5 ce au fost duşi cu forţa în capitală de către Dorina Coca, înrudită cu senatorul PSD Laurenţiu Coca. Poate ar fi bine să intre pe fir DNA-ul şi Curtea de Conturi pentru că este evident că puterea USL se foloseşte de logistica statului pentru a-şi favoriza interesele de partid!

• Directorul interimar de la CET Govora, Ludovic Zelici, trebuie să se implice în activitatea Direcţiei Termoficare şi să-i pună la muncă pe “frecătorii de mentăÔÇ£ cu carnet de partid. Este strigător la cer că 20-30 de angajaţi muncesc să ţină în spate cam tot atâţia trântori angajaţi pe criterii politice, la presiunea liderilor de partide din Vâlcea. Domnule Zelici, primul pe această listă este Cristian Iliescu, individ angajat pe post de consilier al directorului, dar care nu are nici o competenţă în domeniu. Deţinem informaţii clare că acest individ nu a venit nici măcar o zi la serviciu. Pe banii care-i daţi acestui ins, mai bine angajaţi trei tineri muncitori (care acum nu au loc de muncă) pe platformă. Domnule Zelici, fiţi un om drept şi aplicaţi cu fermitate legea!

• Federaţia Română de Fotbal ţine cu dinţii de oamenii cu trecut pătat. Mai mult, se încalcă şi regulamentele în vigoare când este vorba despre oameni care au servit diverse cauze ale “sistemului”. Vâlceanul Gheorghe Constantin, fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost recompensat pentru cele 9 luni de detenţie după celebrul “caz Penescu” cu un loc călduţ în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al cluburilor din Liga a II-a. În urmă cu circa două săptămâni, “Costică- Vâlcea” a plecat şi de la FC Olt. Deşi au trecut multe zile de la momentul în care nu mai este şef de club în liga secundă şi, conform regulamentului, nu mai poate reprezenta acest eşalon la cel mai înalt nivel, fostul şef al CCA este în continuare membru în Comitetul Executiv şi se bucură de toate beneficiile funcţiei pe care o ocupă ilegal.

• Cristian Buican îşi arată din nou caracterul duplicitar. Șeful liberalilor vâlceni le-a dat dispoziţie “căţeluşilorÔÇ£ apropiaţi să le transmită primarilor din Colegiul Bălceşti, că ar fi bine să nu-l susţină pe candidatul USL, Dan Mazilu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe