La Bursa forţei de muncă pentru persoane defavorizate s-au pus la dispoziţie 453 de locuri vacante

joi, 18 octombrie 2012

• Încă un succes al AJOFM Vâlcea:

La Bursa forţei de muncă pentru persoane defavorizate s-au pus la dispoziţie 453 de locuri vacante

AJOFM Valcea a organizat in cursul zilei de miercuri 17 octombrie 2012, incepand cu orele 9.00, la Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor din Râmnicu Vâlcea, Bursa fortei de munca pentru persoane defavorizate si marginalizate social. Evenimentul a reprezentat o actiune de mediere speciala, intrucat s-a desfasurat doar la Rm.Valcea, avand ca si grup tinta specific, persoanele care pe langa faptul ca nu au un loc de munca intampina dificultati de integrare pe piata muncii.

In Bursa s-au prezentat 33 de societati comerciale care au pus la dispozitia solicitantilor 453 de locuri de munca vacante. Au fost selectati in vederea sustinerii interviului de angajare/probei de lucru un numar de 870 persoane, dintr-un total de 1500 participanti. În afara celor selectati pentru interviu, in ziua Bursei s-au emis repartitii in vederea angajarii pentru un numar de 32 de persoane.

“Bursa va constitui o sarcina importanta pentru institutia noastra inca cel putin doua saptamani, in scopul de a repera locuri de munca vacante si persoane ce vor face obiectul angajarii cu subventionarea locului de munca”, a declarat directorul executiv al AJOFM Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe