Sparle si soparle 15 octombrie 2012

luni, 15 octombrie 2012

Sparle si soparle 15 octombrie 2012

• Avem o serie de reproşuri să le adresăm celor din conducerea centrală a PDL, care recent au validat lista de candidaţi ARD pentru Vâlcea la alegerile parlamentare. Nu înţelegem în ruptul capului de ce l-au “exilat” pe Ștefan Prală tocmai în Colegiul Drăgăşani, unde va fi “devorat” de afaceristul şi deputatul PSD Vasile Bleotu, pentru că Prală nu are timp suficient să-şi facă imagine în acea zonă. În schimb, cei de la PDL au propulsat-o pe Colegiul de deputaţi Brezoi pe Iuliana Moise să-şi rupă gâtul în lupta cu Cristian Buican. Iarăşi mutarea lui Constantin Niţu (fostul primar din Capitala Ceramicii) să candideze pe Colegiul Horezu este neinspirată având în vedere că PDL nu are primari prin zonă, iar lupta lui Niţu cu “veteranii” Aurel Vlădoiu şi primarul Dumitru Pearcu este din start pierdută de primul dintre ei. Cât priveşte situaţia de pe Colegiul Bălceşti, unde de la democrat-liberali candidează un anonim Cumpănăşoiu, îi putem recomanda deputatului Dan Mazilu să-şi deschidă de pe acum şampania victoriei pentru câştigarea unui nou mandat de parlamenntar!

• În data de 11 octombrie, trebuia să aibă loc licitaţia pentru vânzarea spaţiilor Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Vâlcea, în care funcţionează Discoteca Enigma, în urma executării silite declanşată de Finanţele Publice. Însă, nimeni nu s-a prezentat la cea de-a treia licitaţie, deşi preţul de pornire era la jumătate faţă de cel iniţial. Explicaţia este simplă: “investitorul” cu ramificaţii la Garda Financiară Vâlcea are interes să cumpere atunci când Finanţele Publice vor scoate la vânzare la pachet discoteca şi piscina, la un preţ situat undeva la 100.000 de euro. Punem pariu că acest lucru se va întâmpla până la finele acestui an!?!

• Combinatul Oltchim a fost căpuşat la sânge de firmele de casă ale PDL. Conform unui contract aflat în posesia România TV, banii combinatului se scurgeau în buzunarele apropiaţilor fostei puteri. Astfel, Oltchim a oferit 25.000 de euro pe lună unei firme deţinute de un apropiat al lui Gheorghe Flutur. Au fost şi oameni fericiţi în cazul dezastrului de la Oltchim, iar unul dintre ei este Adrian Țibu, fost consilier al lui Gheorghe Flutur, în perioada 2005-2006, şi fost consilier al lui Theodor Stolojan, în perioada 2007-2009. Firma acestuia, Serv SRL, a primit în 2010, an în care Oltchim a avut pierderi uriaşe, de peste 50 milioane euro, un contract pe cinci luni, în valoare de 125.000 euro. Contractul este semnat chiar de fostul director general al combinatului, Constantin Roibu. Contractul a fost acordat pentru servicii de relaţii publice şi comunicare. Suma plătită firmei lui Țibu, 25.000 de euro pe lună, este neobişnuit de mare pentru astfel de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe