Sparle si soparle 11 octombrie 2012

joi, 11 octombrie 2012

Sparle si soparle 11 octombrie 2012

• Conform unor surse guvernamentale, Executivul intenţionează să aprobe un proiect de act normativ privind înfiinţarea unei societăţi comerciale prin care să fie viraţi banii către Oltchim. Le propunem celor din Guvern ca noua firmă ce va fi creată să aibă următoarea schemă de conducere: Constantin Roibu - director general, Cristian Boureanu - director comercial, Constantin Neagoie - director Marketing, Alexandru Roibu - director tehnic, Nicolae Enache - director Resurse Umane, iar Mihai Diculoiu să fie lider de sindicat. În acest fel, oamenii din Oltchim vor avea “siguranţa” că îşi vor primi salariile la timp!

• Recent, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a afirmat textual că: “Firmele care au datorii la Oltchim, a fratelui deputatului Boureanu, a vărului fostului director general, a şoferului mătuşii şi cumnatei, toate firmele cu datorii de milioane de euro, să-şi plătească măcar 15 la sută din datorii. Este o firmă care are 1,8 milioane de euro datorii, care ar rezolva şi problema salariilor”.

• Anuţa Handolescu, fost prefect de Vâlcea, este decisă să candideze ca independentă pe Colegiul de deputaţi Râmnic Nord, unde lupta se va da între USL-istul liric Traian Dobrinescu şi PDL-istul demisionar Romeo Rădulescu. De fapt, Anuţa va juca rolul “iepurelui” în această cursă electorală, pentru a-l scoate din joc pe fostul primar al Râmnicului pentru că amândoi reprezintă cam acelaşi electorat de dreapta. Este evident că Anuţa nu-i poate “fura” voturi lui Traian Dobrinescu, iar acest lucru a fost mirosit de Romulus Bulacu, care vrea să-l scoată pe tuşă pe colegul său de partid Romeo Rădulescu, prin intermediul fiului său Cezar, însărcinat să strângă semnăturile de susţinere... pentru Anuţa Handolescu.

• Toată crema politicii şi administraţiei judeţului Vâlcea a participat la inaugurarea unui... amărât de pod în comuna Muereasca. Pe deputaţii şi senatorii prezenţi “îi iertăm” pentru că se apropie campania electorală la parlamentare, dar nu înţelegem ce căutau acolo politrucii Dumitru Persu, Bogdan Pistol, Emilian Frâncu şi Gheorghe Ioniţă???

• Consilierul oportunist Victor Stănculescu şi-a dorit foarte mult să candideze la alegerile parlamentare. Deputatul Cristian Buican, care este şi naşul lui Stănculescu, a bătut cu pumnul în masă şi i-a spus: “Tu nu candidezi!”. Nu suntem fani Buican, de data aceasta remarcăm pragmatismul liberalului. Deputatul ştia că un Victor Stănculescu nu numai că ar pierde acel colegiu electoral, dar ar aduce şi un rezultat ruşinos pentru PNL în cadrul USL Vâlcea. Sută la sută!

• Calcule recente ale PSD şi PNL arată că mutarea bruscă a pedelistului Ștefan Prală drept candidat pe Colegiul Horezu poate produce un rezultat surpriză. Considerat un colegiu fără probleme pentru deputatul Aurel Vlădoiu până la anunţul cu Prală zona Horezu devine acum sensibilă. Cresc şansele ca USL să nu mai obţină acolo peste 50% din voturi. Și atunci totul e loterie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe