Annabella, acum şi în Mihăeşti!

joi, 11 octombrie 2012

Annabella, acum şi în Mihăeşti!

Annabella este cu tine, zi de zi, şi în Mihăeşti, prin deschiderea, pe 4 octombrie, ora 9.00, a celui mai nou magazin al său, situat în comuna Mihăeşti, satul Buleta.
Beneficiind de o construcţie special concepută şi destinată retailului modern, magazinul Annabella din Mihăeşti are un spaţiu de 400 m.p. pentru expunerea şi vânzarea unei game de peste 3 500 de produse. Marca proprie Annabella este şi ea prezentă prin cele peste 150 de sortimente.

ÔÇ£Ne dorim în permanenţă să reprezentăm pentru clienţii noştri varianta optimă în alegerea locului de a face cumpărături şi ne bucuram că putem contribui la dezvoltarea fiecărei zone în care deschidem un nou supermarket. Deschiderea de la Mihăeşti înseamnă un nou pas înainte, atât pentru noi, cât şi pentru comunitate, şi, mai pr├®cis, pentru cele 12 persoane nou angajate care au decis să se alăture familiei noastre ”, a declarat Dorina Mutu, Director Executiv Annabella.

Clienţii Annabella din Mihăeşti, şi nu numai, sunt aşteptaţi cu produse de calitate la cele mai bune preţuri, dar şi servicii multiple: angajaţi care raspund prompt şi cu amabilitate tuturor posibilelor cerinţe şi nelamuriri; modalităţi variate de plată: cash, cu tichete de masă sau utilizând carduri bancare; cu un program ce acoperă o plajă orară largă Luni - Sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi Duminică între 7:00-19:00.

Despre Annabella SRL:

Infiinţată în anul 1994, Annabella SRL, îşi propunea să ofere clienţilor achiziţionarea unor produse de calitate la cele mai bune preţuri.
ÔÇ¿ În momentul de faţă, grupul Annabella are un număr de peste 1000 angajati si 40 de marketuri si supermarketuri in judeţul Vâlcea.ÔÇ¿ÔÇ¿Elisabeta Nuţu ÔÇô Marketing Manager
Tel: 0757 100 037, e-mail: [email protected]
S.C. ANNABELLA S.R.L.ÔÇ¿Ramnicu ValceaÔÇ¿Str. Barajului nr.52ÔÇ¿Fax: 0250.746.131ÔÇ¿Telefon: 0250.746.902; 0350.807.781ÔÇ¿E-mail: www.annabella.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe