Să-ţi fie ruşine, Petre Tănăsoaica!

luni, 8 octombrie 2012

În atenţia muncitorilor de la Oltchim:

 

 

Să-ţi fie ruşine, Petre Tănăsoaica!

Tiberiu Pîrnău

 

Dacă ar avea o fărâmă de caracter sau demnitate, ziaristul vâlcean Petre Tănăsoaica şi-ar vinde limuzina BMW X6 şi banii obţinuti din tranzacţie i-ar duce la Oltchim pentru a plăti salariile la 2-300 de muncitori. Chiar şi acum când zecile de anchete scrise de “Ziarul de VâlceaÔÇ£, referitoare la jaful de la Oltchim coordonat ani de zile de Constantin Roibu, au fost confirmate de cele mai înalte autorităţi din statul român (premier, ministrul economiei, corpul de control al Guvernului şi în curând de DNA), acest individ pierdut în timp şi în spaţiu continuă sa-i cânte osanale baronului chimic. Cineva trebuie să-i dea două palme, să-i arunce o găleată cu apă-n cap sau să-i dea cu oţet pe la nas! Ipochimenul este de-a dreptul penibil şi ridicol. Tănăsoaica mă înjură pentru că am îndrăznit să devoalez jaful generalizat de la Oltchim, caracatiţa de tip mafiot a firmelor căpuşă din jurul Oltchimului.

Pe neica nimeni din presă îl deranjează că în anul 2010, atunci când am intrat în posesia documentelor care relevau HOȚIILE de la Oltchim, am renunţat la contractul de publicitate cu combinatul şi am demarat un serial de dezvăluiri jurnalistice. Păi ce vroiai măi Petrică să fac, să rămân un tiriplici ca tine, să mă fac că nu există acele documente, să-mi anulez condiţia de ziarist şi să fac parte din corul celor care-l pupau în dos pe Roibu? Tu aşa ai fi făcut - ai fi închis ochii. Ziaristul Tănăsoaica dă dovadă de o ipocrizie ieşită din comun. Ar putea el să spună, cu mâna pe inimă, că nu ştia de afacerile ilegale derulate de Roibu şi camarila lui la Oltchim? Normal că ştia musiu, dar a tăcut complice şi a continuat să stea sub masa lui Roibu, care-i arunca din când în când câte un os de ros. Tăcea şi sugea. Bani din combinatul falimentar. Și uite aşa si-a cumpărat Tănăsoaica BMW X6 de 70.000 euro, tipografie de peste 100.000 euro şi a început să pozeze în boem, în om de cultură, să se plimbe prin Europa, prin Asia şi pe unde mama dracului s-o mai fi dus! Toate pe banii Oltchimului!

Să fim înţeleşi, în timp ce muncitorii din Oltchim nu-şi primeau salariile ziaristul Tănăsoaica, aplaudac de serviciu al magnatului toxic, încasa bani la greu din Oltchim şi firmele căpuşă. Într-un an individul încasa peste 100.000 de euro. “Ziarul de VâlceaÔÇ£ va da publicităţii în curând contractele încheiate de SC PETRAS SRL cu Oltchimul şi nu numai. Fără număr de la Roibu Împărat pentru fiţuica pupincuristă preferată! Iar acum Tănăsoaica ăsta îşi permite să dea lecţii de moralitate şi de deontologie. Ca să vedeţi unde s-a ajuns, individul nu mai este în deplinătatea facultăţilor mintale: mă acuză că am scris despre jaful din Oltchim şi nu am facut ciocul mic ca el! Ar trebui sa-i dăm adresa în ziar şi să-i trimitem pe angajaţii de la Oltchim să încaseze banii de la Tănăsoaica. Da pentru că acest ins, o ruşine a presei vâlcene, a încasat bani şi în perioada când Oltchimul nu a mai funcţionat, a supt de la combinat până în ultimul moment. Acum probabil că este alimentat direct de tătucul lui Roibu, cel disperat, care doarme cu frica-n sân noaptea, că procurorii DNA i-ar putea bate la uşă din clipă în clipă.

Păcăliciul Tănăsoaica, pe care-l privesc acum cu o oarecare milă, vorbeşte de nu ştiu ce contract, pe care l-aş fi avut eu cu PCC-ul pentru a scrie împotriva lui Roibu. O minciună sfruntată, aruncată pe piaţa media de şeful său, directorul plecat de la Oltchim cu un şut în fund. O intoxicare de doi lei! “Ziarul de VâlceaÔÇ£ a scris nenumărate articole împotriva acţionarilor minoritari, dovadă fiind arhiva electronică a publicatiei noastre. Aşa că pentru ce-ar fi plătit PCC, pentru a fi criticaţi în presă? Ce logică de balamuc este aceasta, domnule T.? Adevărul este că acesta îşi simte aproape sfârşitul lui ca ziarist, sfârşitul unei cariere în care nu a excelat cu nimic, nici un articol memorabil, nici o anchetă, NIMIC. Un mare nimic va rămâne după jurnalistul Petre Tănăsoaica! Istoria îmi va da dreptate. În ceea ce priveşte cultura, vâlcenii au înţeles demult că T. este impostorul perfect.

Tănăsoaica este amărât pentru că o conductă a banului de la stat nu mai ajunge la el în buzunar. În scurt timp nu va mai avea bani nici de benzină pentru BMW X6. A înţărcat bălaia, Petre! Să-ţi fie ruşine, că nici măcar acum în ceasul al 12-lea, nu ai demnitatea să taci atunci când vine vorba despre Oltchim şi Roibu! Tu eşti ultimul om din lumea asta, abilitat să-şi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat pe platforma chimică vâlceană. Să vedem ce mama naibii vei mai scrie când idolul tau va fi săltat de DNA?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe